Nazilli belediye sinemalarında bu hafta

Nazilli belediye sinemalarında bu hafta
ABONE OL
Nazilli sinema  severler  beklediği 2 filmle geçtiğimiz hafta buluştu. Bu soğuk kış günlerinde sinemada hangi filmler var haberimizde.

AYŞE AKTAŞ- 6 Aralık’tan itibaren Nazilli Belediye sinemalarında vizyona giren ‘Mucize 2 Aşk’ izleyici sayısı Bin 895 ulaşırken, 22 Kasım’dan itibaren vizyonda olan ‘Cep Herkülü’  ise 2 bin 535 izleyici sayısına ulaştı. Nazilli Belediye sinemasında film izlemek isteyenler için ise  film saatlerimiz şöyle.

CEP HERKÜLÜ: Naim Süleymanoğlu, ülkemiz ve dünya sporu tarihine adını altın harflerle yazdıran efsanevi halterci Naim Süleymanoğlu’nun hayat hikayesini konu ediyor.13:20,18:30 saatleri arasında Nazilli Belediye Sinemasında.

Recep İvedik - 6 : Konya’ya giderken kendisini Kenya’da bulan Recep İvedik’in maceralarını konu ediniyor.16:10 ve 18:30 saatleri arasında.

Mucize 2 Aşk : Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğini yaptığı ‘Mucize’ filmin devamı olarak çekilen filmin konusu ise köylerinde yaşadıkları sorunlardan yorulan Aziz ve Mızgin çifti, Batı’da bir kasabaya yerleşir. Gittikleri kasabada hayat bu ikili için hiçte kolay olmayacaktır. Aziz ve Mızgin kendi başlarına ayakta kalmayı, hayata tutunmayı, çabalamayı ve çalışmayı öğreneceklerdir ve Aziz çok sevdiği dünyalar güzeli eşi için Mahir öğretmen ve sinemacı Bahattin yardımı ile mucizeleri bir bir gerçekleştirir. 11:00,13:40,16:20,19:00 ve 21:40 seanslarıyla sizlerle buluşuyor.

Jumanji : Yönetmenliğini Jake Kasdan yaptığı yeni Seviye filminde çete geri dönüyor ama bu sefer oyun değişiyor. Jumanji’ye, içlerinden birini kurtarmak için döndüklerinde, hiçbir şeyin bekledikleri gibi olmadığını keşfediyorlar. Çete, dünyanın en tehlikeli oyunundan kaçabilmek için, bilinmeyen ve keşfedilmemiş parçaları bulmak ve kurak çöllerden karlı dağlara uzanan yollara meydan okumak zorunda kalıyor.11:00,13:30,16:00,18:30,21:00 saatleri arasında.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.