Nazilli Belediye Sinemasında Vizyona Giren Filmler

Nazilli Belediye Sinemasında Vizyona Giren Filmler
ABONE OL
Nazilli’de sinema severler bu hafta izleyeceğiniz filmeler ve vizyona girecek olan filmler neler? En çok beklenen filmlerden Naim Süleymanoğlu'nun hayatını anlatan "Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" Nazilli izleyicisi ile buluşuyor. 

AYŞE AKTAŞ- Havaların soğumasıyla yapılacak olan aktiviteler azalırken sinemalarda Türk filmleri yerlerini almaya başladı. Nazilli Belediye Sinemasında hangi filmler var sorusunun cevabı haberimizde.

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu ,Naim Süleymanoğlu, ülkemiz ve dünya spor tarihine adını altın harflerle yazdıran efsanevi halterci Naim Süleymanoğlu’nun hayat hikayesini konu ediyor. 16:40 19:30, 22:20 saatleri arasında nazilli belediye sinemasında.

Karlar Ülkesi 2, Arendelle’in kapılarının çok ötesinde tehlikeli bir yolculuğa çıkan Elsa, Anna, Kristoff, Olaf ve Sven’in maceralarını konu ediyor. 17:30 ve 20:00 saatleri arasında.

Recep İvedik 6, Konya'ya giderken kendisini Kenya'da bulan Recep İvedik'in maceralarını konu ediyor.  18:00,20:20 ve 22:40 saatleri arasında.

7. Koğuştaki Mucize, 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu ediyor.22:10 tek seansla nazilli belediye sinemasında siz film sevenlerle buluşuyor.

Merakla beklenen Mucize 1'in ardından vizyona girecek olan Mucize 2 Aşk ise 6 Aralık da Nazilli Belediye Sineması’nda izleyicisi ile buluşacak.

nazilli-sinemasinda-vizyona-giren-filmler-137502-9b5b536481187efbb0698a32b31f6a4e.jpeg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.