Nazilli Belediyesi farklı kadrolardan 11 personel alacak

Nazilli Belediyesi farklı kadrolardan 11 personel alacak
ABONE OL
Nazilli Belediyesi farklı kadrolardan 11 personel alımı yapacağını duyurdu. 6 Kasım’da başlayan personel alımını için son başvuru tarihinin 8 Kasım olduğu öğrenildi. 

ALPER ŞENDERE- Nazilli Belediyesi’ne bağlı Nazbel A.Ş., 7 farklı kadrodan toplamda 11 personel alımı yapacak. Başvuruları geçerli olan ve gerekli şartları taşıyan adaylar 9 Kasım’da mülakata tabi tutulacak.

HANGİ KADROLARDAN ALIM YAPILACAK?
Nazilli Belediyesi’nin İŞKUR aracılığıyla verdiği ilana göre alım yapılacak kadrolar ve gerekli şartlar şöyle:

İşletme Sorumlusu: Daimi kadroda istihdam ettirilecek İşletme Sorumlusu alımı için adaylardan en az 10 yıl deneyim isteniyor. Adaylar deneyimlerini hizmet sektöründen alınmış mesleki faaliyet belgesi ile belgelemeleri gerekiyor.

Garson: 3 kişilik garson kadrosuna başvuracak adayların 6 ay deneyime sahip olması gerekiyor. En az ortaöğrenim mezunlarının başvurabildiği garson alımı için adayların Hijyen Eğitimi Belgesi ve iş deneyimi gösterir belge ile başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Çağrı Merkezi Elemanı: 1 kişilik kadro açılan çağrı merkezi elemanı alımı için adaylardan en az 3 yıl deneyim bekleniyor. Ayrıca adayların İletişim Fakültesi mezunu olması, Etkili İletişim Teknikleri Belgesi, Stres Yönetimi Belgesi ve Teknoloji Uzmanı Sertifikası'na sahip olması gerekiyor. 

Röle Görevlisi: 1 kişilik röle görevlisi alımı için en az 10 yıllık deneyim gerekiyor. En az lise mezunlarının başvurabildiği alım için adaylar telsiz röle, santral bakım onarım işinde en az 10 yıl deneyime sahip olması ve mesleğine hakim olduğuna dair referans veya bonservise sahip olması gerekiyor.

Mutfak Şefi: En az lise mezunlarının başvurabileceği mutfak şefi alımı için 1 kişilik kadro bulunuyor. En az 4 yıl deneyime sahip alımlarda adayların Aşçılık Belgesi (aşçı, aşçılık, yiyecek hazırlama ve pişirme teknikleri belgesi) ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Hijyen Belgesi’ne sahip olması gerekiyor.

Beden İşçisi: 3 kişilik beden işçisi alımında herhangi bir deneyim beklenmezken başvuruları kabul edilen adaylar part time (yarı zamanlı) olarak görev yapacak. En az lise mezunu ve Hijyen Eğitimi Belgesi’ne sahip herkes ilana başvuruda bulunabilecek.

Aşçı Yardımcısı: 1 kişilik aşçı yardımcısı alımına en az 2 yıl deneyime sahip adaylar başvuruda bulunabilecek. En az önlisans mezunu olmanın ön şart olduğu alımda adayların Yiyecek İçecek Hizmetleri Hijyen Belgesi ile birlikte Aşçı, Aşçılık, Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri Belgesi veya ilgili eğitim diplomasına sahip olması gerekiyor.

BAŞVURU İÇİN GENEL ŞARTLAR NELERDİR?

Başvuruların geçerli olması için tüm kadrolarda istenen şartlar ise şu şekilde:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak; Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak; 18 yaşını bitirmiş olmak; Kamu haklarından mahrum bulunmamak; Türk Ceza Kanunu’nun 53. Maddesi’nde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevini kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak; Nazilli’de ikamet ediyor olmak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?
İlgili kadrolara başvuruda bulunmak isteyen adaylar nüfus cüzdanı fotokopisi ve İŞKUR iş arayan belgesi ile Yeni Mahalle Hürriyet Caddesi No:180 Nazilli Aydın adresindeki Nazbel şirketine başvuruda bulunabilecek. Adaylar başvuru sırasında güvenlik soruşturması formunu da dolduracak. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum