Nazilli Belediyesi yol sorunlarını çözüyor

Nazilli Belediyesi yol sorunlarını çözüyor
ABONE OL
Nazilli Belediyesi ekipleri, Yukarı Örencik Mahallesi’nde yağışlar nedeniyle zarar gören köy yolunda bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarına başladı.

Merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarına devam eden Nazilli Belediyesi; Yukarı Örencik Mahallesi’nde sorunları bir bir çözmeye devam ediyor.


Yağışlar nedeniyle zarar gören köy yolunda bakım, onarım ve düzenleme çalışması yürüten ekipler, maddi ve manevi hasarı önlemek adına 100’lük beton büz döşemesi gerçekleştirdi.


“ÇALIŞMALARDAN ÇOK MEMNUNUZ”


Çalışmaların içinde bizzat yer alan Mahalle Muhtarı Hasan Özkaya; “Şu an Ketendere, Hisarcık ve Şimşelli’ye bağlanan mezarlık yolumuzda faaliyetler sürüyor. Başkanımız ve ekibi sorunlarımızı anında çözüyor. Kendisine ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Mevcut yolumuzda göçme meydana geldi ve söz konusu alan iş makineleri ile temizlik çalışması yapıldı. Yağışlar nedeniyle yola zarar veren bölgede 100’lük büz döşendi. Geçtiğimiz yıl da göçme tehlikesi olan bir yolumuz vardı. Kış sezonlarında yolumuzu kapatıyorduk. O bölgede istinat duvarı yapıldı. Bu yıl aynı şekilde sıkıntılı olan bu noktada istinat duvarı yapılacak. Köyümüzle alakalı başkanımıza ilettiğimiz sorunlar bir bir çözüldü. Başkanımıza, Fen İşleri, Temizlik ve Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerimize çok teşekkür ediyoruz. Çalışmalardan çok memnunuz. Allah herkesten razı olsun” ifadelerine yer verdi.


YATIRIMLAR DEVAM EDECEK              

      
Merkez mahallelerde yapılan yatırımların yanı sıra köylerde yürütülen faaliyetlerle Nazilli’de 7’den 70’e herkese hizmet götürüldüğünü kaydeden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Kentimizin her noktasında çalışmaya, eksiklik ve aksaklıkları gidermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.