Nazilli Belediyespor’da şike iddiası!

Nazilli Belediyespor’da şike iddiası!
 Muhabir
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Nazilli Belediyespor’un geçtiğimiz gün Ankaraspor ile oynadığı maçta şike yapıldığı ve maçın incelemeye alınması gerektiği bildirildi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren ve kötü zamanlar geçiren Nazilli Belediyespor’un geçtiğimiz günlerde Ankaraspor ile yaptığı müsabakada, şike yapıldığı iddia edildi.

ŞİKE İDDİASI ORTALIĞI AYAĞA KALDIRDI

İki takım oyuncularının da 90 dakika boyunca şut çekmediği maçta, oyuncuların bilerek şut çekmediği ve müsabaka sonucunun bilerek berabere kalındığı iddia edildi. Maçın berabere bitmesi sayesinde Ankaraspor, play-off oynamayı garantilerken, ligte kalma mücadelesi veren Nazilli Belediyespor ise ligte kalmayı garantiledi. Bu sonuçlarla birlikte ise Zonguldak Kömürspor, küme düştü.

“MAÇIN İNCELEMEYE ALINMASI GEREKİYOR!”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz olaya dahil olup, "Bugün 2.Lig Beyaz Grup'ta oynanan Ankaraspor-Nazillispor maçı için kulüplerin beraberlik sonucu üzerinde uzlaşarak sahaya çıktıkları görülmektedir. Zira maç boyunca iki takımın kalesine doğru düzgün şut bile çekilmemiştir. Bu durum hayatın ve futbol tarihinin olağan akışına aykırıdır Bunun bir sonucu olarak Zonguldak Kömürspor küme düşürülmüştür. Maçın mutlaka incelemeye alınması gerekiyor. Konunun takipçisi olacağım!"ifadelerine yer verdi.

whatsapp-image-2024-04-29-at-11-37-33.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.