Nazilli Belediyespor'un cezası belli oldu

Nazilli Belediyespor'un cezası belli oldu
ABONE OL
Erzin Belediyespor maçı sonunda büyük olaylar yaşanan Nazilli Belediyespor’da PFDK’dan bir maç seyircisiz oynama ve 17 bin 500 TL’lik para cezası verildi. Ceza alan Siyah İnciler, play-off ikinci maçını seyircisiz oynayacak. 

(TÜRKER KOCAKAHYA) TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor’aa şok ceza geldi. Geride kalan hafta sonu Naz-Naz’ın Erzin Belediyespor ile oynadığı ve 2-2 sona eren maç sonunda olaylar çıkmış ve Siyah-Beyazlılar Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti. Kuruldan yapılan açıklamada taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 7. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 maç seyircisiz oynama cezası verildiği ifade edildi. Alınan ceza nedeniyle Nazilli ekibinin play-off ikinci maçında sahasında Velimeşespor ile oynayacağı karşılaşmayı Siyah-Beyazlı taraftar takip edemeyecek.

PARA CEZASI DA GELDİ
 Nazilli ekibine taraftar cezasının yanı sıra aynı olaydan dolayı 6 bin TL, taraftarın neden olduğu saha olayları nedeniyle 2 bin 500 TL ve maçta merdiven boşluğu bırakılmaması sebebiyle de 9 bin TL ceza verildi. Kulübe toplamda 17 bin 500 TL para cezası gelmiş oldu. 

İKİ İSME DE CEZA
Aynı maçta Nazilli ekibinin antrenörü İsmail Kaba’ya ise rakip takım sporcuların yönelik hakareti ve saldırısı nedeniyle 7 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 3 bin TL para cezası verildi. Yine Siyah-Beyazlı futbolcu Taylan Özgün ise rakip takım sporcusuna yönelik saldırısı nedeniyle 5 resmi müsabakadan men ve bin 500 TL para cezası aldı. 



 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.