Nazilli Bozyurt Mahallesi sorunlarına çözüm bekliyor

Nazilli Bozyurt Mahallesi sorunlarına çözüm bekliyor
ABONE OL
Bozyurt Köyü Mahalle Muhtarı Mehmet Güler ve mahalle sakinleri, Nazilli Belediyesi tarafından sorunlarına çözüm bekliyor.

AYŞE AKTAŞ- Bozyurt Mahallesi'nde muhtarlık seçiminde 2. kez seçime gidilmesi ile birlikte İlçe Seçim Kurulu, eşitlik olması nedeniyle kura çekimi yaptı. Kura sonucu Mehmet Güler, Bozyurt Mahallesi Muhtarı oldu. Bozyurt Mahalle Muhtarı Mehmet Güler 4 aylık geçen süreçte mahalle ile ilgili birçok sıkıntının Nazilli Belediyesi tarafından çözüme ulaşmasını beklediklerini söyledi.

‘NAZİLLİ BELEDİYESİ’NDEN SABIRLA DESTEK BEKLİYORUZ’
Bozyurt Mahallesi’nin sorunları ile ilgili Nazilli Belediyesi’ne müracaatlarını yaptıklarını söyleyen Muhtar Güler, “Bizim en büyük sorunumuz alta yapı ve kanalizasyon. Diğer köylerle aynı sorunlarımız var. Belediyemiz el atsa mahalle sakinlerimizde sevinecek. Biz gerekli yerlere dilekçelerimizi verdik, bekliyoruz. Tabi ki bu eksikler yavaş yavaş oluyor. Bütçelerde sıkıntı var. Köyümüze köprü ihtiyacı var. Köprü olmadığı için vatandaş yürümek zorunda kalıyor. Köprü olduğu takdirde minibüsler ilerleyebilecek. Vatandaşımız, özellikle yaşlılarımız, 1 km yürümek zorunda kalıyor” diye konuştu.

Kendi imkanları ile kötü durumda olan mahalle muhtarlığının tadilatını yaptıran Muhtar Güler, ”Mahallemiz 1419 seçmen sahip ve olmazsa olmazlardan bir tanesi de düğün salonu. Mahallemizde vatandaşımızın en özel günlerini düğün salonunda yapması çok istiyoruz, inşallah bunu da gerçekleştiririz. Biz belediyenin dibindeyiz ancak sorunlarımız henüz çözülmedi. Çocuk parkımız yine kullanılmayacak halde. Çocuklar okula giderken çamurun içinden bata çıka gidiyor. Zorluk çekiyorlar. Biz hizmet için bekliyoruz, gerekli müracaatları yaptık ancak Nazilli Belediyesi’nin maddi sıkıntılar içerisinde olması bizim beklememize sebep oluyor. Bizde sabırla bekliyoruz” dedi.

nazilli-bozyurt-mahallesi-sorunlarina-cozum-bekliyor-144093-b14865dbb19c9666729510337c9f9b2c.jpegwhatsapp-image-2020-01-07-at-14-28-01.jpegwhatsapp-image-2020-01-07-at-14-28-02.jpeg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.