Nazilli-Denizli arası yolcu taşıma ücreti zamlandı

Nazilli-Denizli arası yolcu taşıma ücreti zamlandı
ABONE OL
Nazilli Birlik Kooperatifi, Nazilli-Denizli arası yolcu taşıma ücretlerinin fiyat tarifesini yeniledi. Yeni taifeye göre, 15 TL olan kişi başı yolcu ücretine yüzde 33’lük bir artış yapılarak 20 liraya yükseltildi.

AYŞE AKTAŞ - Kovid-19 tedbirleri kapsamında İçişler Bakanlığı Genelgesine göre yolcu sayısının yüzde 50 oranına düşürülmesiyle birlikte,16 yolcu kapasiteli minibüslere 8 yolcu taşıma zorunluluğu getirildi.Yılda bir kez yapılan yolcu taşıma ücretlerini yenileyen Karayolları İzmir 3. Bölge Müdürlüğü 15 lira olan Nazilli-Denizli arası yolcu ücretlerini 20 liraya yükseltti. Yeni tarifeye göre Nazilli Birlik minibüsleriyle  Denizli’ye gitmek isteyen vatandaşlar, 20 lira ödeyecek.
Nazilli-Aydın arası yolcu taşıma ücreti ise halen 9 lira olarak geçerliliğini korurken, Aydın Büyükşehir Belediyesinin yaptığı otomatik artışı Haziran ayı sonunda yenileyerek ilçeler arası yolcu taşıma ücretlerine zam yapması bekleniyor.

HAREKET SAATLERİ DEĞİŞTİ
Nazilli Birlik Minibüslerinin hareket saatleri ise değişti. Sabah 06:40 ila 20:00 olan hareket saatleri 06:40-21:30 olarak düzenlendi. Nazilli Birlik Kooperatif Başkanı  Refik Ekiz,  Haziran ayı sonuna kadar yolcu sayısında artış olması durumunda son sefer saatinin 10:30’a kadar uzatılabileceğini açıkladı.

nazilli-denizli-arasi-yolcu-tasima-ucreti-zamlandi-165110-cf7c5c64bd90874a79b1979ca4236cb6.jpeg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum