Nazilli Esnaflarından NAZENDER’e Anlamlı Destek

Nazilli Esnaflarından NAZENDER’e Anlamlı Destek
ABONE OL
Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneği (NAZENDER) tarafından, Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’ne yapılan mutfak atölyesinin inşasında katkısı bulunan esnaflara teşekkür plaketi verildi.

AYŞE AKTAŞ - Gerçekleştirilen plaket törenine Nazilli Belediye Başkan Vekili Soner Yelkovan, Nazilli Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Tayfun Yazıcı, NAZENDER Başkanı Halil Şener, plaket alan iş adamları ve esnaflar katıldılar.

NAZİLLİ HALKININ DESTEĞİNE HER ZAMAN İHTİYACIMIZ VAR

NAZENDER Başkanı Halil Şener konuşmasında, “NAZENDER olarak projelerimizi uygularken siz değerli esnaflarımızın desteklerinden çok mutlu oluyoruz. Özel çocuklarımıza daha fazla hizmet etme aşkını, sevgisini kazanıyoruz. Dolayısıyla sizlerin ve Nazilli halkının desteğine her zaman ihtiyacımız var, çünkü uygulanacak çok projemiz var. Alınacak çok yolumuz var" dedi.

“BU BİRLİK, BERABERLİĞİ HERKES GÖRSÜN İSTİYORUM”

"Birlik ve beraberliğimizi herkes görsün istiyoruz" diyen Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Tayfun Yazıcı, “Devletten, belediyeden hiçbir şey beklemeden halkımızla bir şeyler başarmak gerekir. Bunu da sağ olsunlar Nazilli halkının, esnafının gücüyle sağladık. Bizim bu çalışmalarımızın herkese örnek olmasını istiyorum. Herkes engelliler konusunda bir şeyler yapabilir. Bu işlere başlarken yalnız bir şey olmayacağını biliyorduk. Bunun bilincindeydik. İnsanlara yapılabilecekleri iyi anlatırlarsa işte böyle güzel çalışmalar ortaya çıkıyor. Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 2 atölyemizi hediye ettik. Çok güzel oldu. Sizlerin desteğiyle sınıfı eksiksiz tamamladık. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bütün paydaşlara çok teşekkür ediyoruz. Bu birlik beraberliği herkes görsün istiyorum. Her partiden insan var yanımızda. Engellilere hizmette siyaset olmaz. Engellilerimize hizmet ediyoruz” dedi.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.