NAZİLLİ GÜZELLEŞİYOR

NAZİLLİ GÜZELLEŞİYOR
ABONE OL
Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha güzel bir görünüm için kaldırımlarda boyama işlemi gerçekleştirdi.

 

Nazilli Belediyesi ekipleri, kentin daha iyi bir görünüme kavuşması için çalışmalarına devam ediyor. Bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının ardından saha ekiplerinin tespit ettiği bölgelerde boyama işlemlerini gerçekleştiren ekipler, Bayındır Ortaokulu, Aydoğdu Mahallesi Muhtarlık Binası, elektrik trafoları ve Yeni Mahalle Hürriyet Caddesi’nden başlayarak Sümer Mahallesi’ne kadar olan bölgede kaldırım bordürlerini yeni görünümüne kavuşturdu.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Çalışmaların ilçe genelinde ihtiyaç duyulan tüm noktalarda devam edeceğini dile getiren Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Yeni eğitim yılının başlaması ile okullarımızda yürütülen tadilat çalışmalarına destek vermiştik. Gerek dış boyama işlemleri gerekse spor alanlarının yenilenmesi noktasında ekiplerimiz gerekli çalışmaları yaptı. Muhtarlık binalarımızda da eksikler vardı. Muhtarlarımızın talepleri üzerine Nazilli Belediyesi olarak desteğimizi verdik. Tüm ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

qsd-002.jpgv-003.jpgasc.jpgnazilli-guzellesiyor-249291-7bbcd1472a458cf7574b5929b0cccf65.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.