Nazilli itfaiye erlerinden Kızılay'a destek

Nazilli itfaiye erlerinden Kızılay'a destek
ABONE OL
Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığının başlattığı kan bağışı kampanyasına, Nazilli İtfaiye Amirliği destek verdi. 

AYŞE AKTAŞ - Pandemi nedeniyle azalan kan bağışlarına katkıda bulunmak için Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı kan bağışı kampanyası başlattı. Kampanyaya Büyükşehir Nazilli İtfaiye Amirliği çalışanları da destek verdi. Yeni Sanayi’de bulunan Nazilli İtfaiye Amirliğinde Kızılay Aydın Şubesi’nin mobil araçları stant açtı. İtfaiye erlerinin yanı sıra sanayi esnafları, çalışanları ve vatandaşlar da kan vererek destek oldu. 

‘HER ZAMAN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ’

Kan bağışı kampanyası ile ilgili açıklamada bulunan Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Nazilli İtfaiye Müdürü Cihan Altınöz, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun destekleriyle Kızılay tarafından yürütülen kan bağışı kampanyasına destek olduk. Kampanyaya vatandaşlarımızla birlikte Nazilli ve çevre ilçelerde görevli itfaiye çalışanlarımız da destek oldu. 7/24 görev yapan itfaiye çalışanlarımız her zaman canıyla, kanıyla vatandaşlarımızın yanında yer almaktadır. Bu anlamlı kampanyaya destek veren başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na, İtfaiye Daire Başkanımız Mehmet Serdar Adanır'a, Türk Kızılayı Aydın Kan Merkezi çalışanlarına, gönüllü bağışçılara ve çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ederim” diye konuştu.

nazilli-itfaiye-erlerinden-kizilaya-destek-221594-05e6a1447b73aa7da6c4fca2ce410b64.jpgnazilli-itfaiye-erlerinden-kizilaya-destek-221594-dd8e5337b3360258004c0f3dfaf33705.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.