Nazilli Kaymakamı Sultanhisar çileğinin tadına baktı

Nazilli Kaymakamı Sultanhisar çileğinin tadına baktı
ABONE OL
Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Sultanhisar çileğini dalından topladı. Sultanhisarlı çiftçi Muhittin Babacan'ın tarlasından topladığı çileklerin fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Küçük, halkın takdirini kazandı.

(SİMGE ATA) Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük hafta sonunu 14 bin dekar alanda 65 bin ton civarında çilek üretimi yapılan Sulltanhisar'da geçirdi. Uzun yıllardır çilek üretimi yapan Muhittin Babacan'ın tarlasında ağırlanan Kaymakam Küçük ve oğlu Utku Küçük kendi elleriyle çilek topladı. Küçük'e Nazilli'nin bilinen köşe yazarlarından Şenol Babacan eşlik etti.
BİR KEZ DAHA TEBESSÜM ETTİRDİ 
Oğlu Utku ile birlikte 2 kasa rubigen cinsi çilek toplayan Küçük, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Samimi paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken ve her defasında güldürürken düşündüren Kaymakam Küçük bu kez fotoğrafların altına, "Bugün günlerden çilek toplama günüydü. Lütfen koordinat ve kargo istemeyiniz, kargolar kapalı ve telefonumun şarjı az. İlgililere teşekkürler" notunu düştü. Öte yandan çileğin tadına bakan Küçük'ün "Hayatımda böyle çilek yemedim" yorumunda bulunduğu öğrenildi.
KEŞKE HİÇ GİTMESE NAZİLLİDE KALSA
Küçük'ün samimi ve içten notu bir kez daha halkın takdirini kazandı. Takipçiler fotoğrafın altına "Nazilli Nazilli olalı böyle halkla iç içe kaymakama sahip olmamıştı. Teşekkürler sevgili kaymakamım", "Ben böyle kaymakam görmedim , vallahi gerçekten eli öpülesi güzel bir insana benziyor. Halkla iç içe, yaklaşımları gayet ılımlı ve samimi. Keşke hiç gitmese Nazillide kalsa", "Kaymakam bey bizi unutma" gibi yorumlarda bulundu.
ÇİFTÇİDEN 'MÜTEVAZİ KAYMAKAM' YORUMU
Yaklaşık 20 yıldır çiftçilikle uğraşan Sultanhisarlı Muhittin Babacan da Kaymakam İbrahim Küçük'ün mütevaziliği karşısında mutluluğunu gizleyemediğini belirterek, "Nazilli Kaymakamımızı tanımış oldum. Ne kadar mütevazi biri olduğuna bizzat şahit oldum. Benim tarlama buyurdu geldi. Bizleri sevindirdi" dedi.

nazilli-kaymakami-sultanhisar-cileginin-tadina-bakti-107544-7ee4974b56ee8a1871b7909970906085.jpgnazilli-kaymakami-sultanhisar-cileginin-tadina-bakti-107544-9e4eaf7682b2523cf6ade3206bea276d.jpgnazilli-kaymakami-sultanhisar-cileginin-tadina-bakti-107544-155274d671a840eddf02d35f167332ba.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum