Nazilli Kaymakamlığı’ndan Açık Kapı Projesi

Nazilli Kaymakamlığı’ndan Açık Kapı Projesi
ABONE OL
Nazilli Kaymakamlığı bünyesinde bulunan Açık Kapı birimine, faaliyete geçtiği 17 Temmuz 2019’dan bu yana 302 başvuru yapıldı.

AYŞE AKTAŞ- Nazilli Kaymakamlığı tarafından 17 Temmuz 2019 tarihinde hayata geçirilen vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması amacıyla oluşturulan Açık Kapı birimine vatandaşların ilgisi büyük oldu. Gelen başvuruların çoğunluğunun sosyal yardım talepleri, iş talepleri, yerel yönetimler ile ilgili taleplerin olduğu, başvuru yapanlardan şehir merkezinde ikamet edenlerin daha fazla olduğu öğrenildi.

İçişleri Bakanlığının, devletle vatandaş arasındaki karşılıklı iletişim ve güveni arttırmak, başvuruların sonuçlandırma sürelerini hızlandırmak suretiyle hizmetlerde vatandaş memnuniyetini arttırmak, vatandaş talep ve beklentilerinin toplanmasını ve oluşturulacak politikalara esas olmak üzere anlamlandırılmasını sağlamak için başlatılan projeyi ile vatandaşın valiliklere, kaymakamlıklara olan taleplerinin elektronik ortamda kayıt, takip ve sonuçlandırılma işlemleri gerçekleştiriliyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.