Nazilli Kuaförler Sokağı Çözüm Bekliyor

Nazilli Kuaförler Sokağı Çözüm Bekliyor
ABONE OL
Nazilli'nin en işlek sokaklarından biri olan Kuaförler Sokağı'nın esnafları yaşadıkları sorunlara Nazilli Belediyesi’nden çözüm bekliyor.

AYŞE AKTAŞ- Nazilli Belediyesi'nin seçimlerden sonra Mimar Sinan Caddesi ve 336. Sokağa parke taşlarını farklı renklerde döşemiş olması esnafları rahatsız etmişti. Parke taşlarının hepsinin sokaklarda aynı tip olmasını istediklerini Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a söyleyen Kuaförler Sokağı esnafı, şu an hiçbir değişikliğin olmadığını, artık olmasını da istemediklerini ifade ettiler. Nazilli’nin en işlek sokaklarından biri olan Kuaförler Sokağı esnafının en büyük sorunlarından bir tanesinin yoğun trafik olduğu, bunun için imza toplayıp gerekli yerlere bildirdiklerini söyleyen esnaf bir an önce sokağın sorunlarının çözüme ulaşılmasını beklediklerini söylediler.

Kuaförler Sokağında bayan kuaförü olan esnaf Ayşen Konakçı, "Benim için olmuş olmamış önemli değil ancak diğer sokaktan bazı esnaf arkadaşlarımız sosyal medyada ‘elit kuaförlerin sokağı’ diyerek paylaşımda bulunmuşlar. Emin olun ben rahatsız olmadım bundan çünkü herkes  kendini biliyor. Taşa gelmiyor müşteri, bize geliyor. Şu an sökülsün yeniden yapılsın istemiyoruz. Sıkıntıyı tekrar çekemeyiz. Görüntü itibariyle hiç hoş değil, yurt dışında böyle bir şey göremezsiniz” diye konuştu.

Kuaförlük mesleğini uzun yıllardır aynı sokakta yaptığını ve kuaförlerin en yoğun olduğu sokağın kendi sokakları olduğunu söyleyen kuaför Kubilay Başaran, "Hala daha taşların diğer sokakla aynı tip olması gerektiğini düşünüyorum. Ya o sokakta renkli taş olmayacaktı ya da burası aynı olacaktı. Kaldırımlar zaten yapılacağı konusunda söz vermişti Sayın Belediye Başkanımızın bir an önce yapması bekliyoruz. Kuaförler sokağına seçimden önce söz verilmişse biz de kuaförüz ya hiç biri olmayacaktı ya da aynı olacaktı” dedi.

Kuaförler sokağında çiçeklik yapan esnaf yılmaz Baktimur ise ,” Kuaförler sokağında çiçekçi esnafıyım 24 Kasımda Nazilli Belediye Başkanımız buraya geldiğinde kaldırım taşları değişeceğini söyledi ama henüz bir şey yapılmadı. Biz artık taşların aynı tip olmasını geçtik, burada yapılan yol çalışmasının eziyetini biz yeterince çektik. Her sokağın aynı tip olması gerektiğini başta düşüneceklerdi. O zaman içinde söyledim  o sokak Paris burası Diyarbakır. Vergilerini Paris’ten daha fazla alsın. Ben şahsen tekrar kazılsın istemiyorum söz verilen kaldırımlar yapılsın” diyerek çözüm beklediklerini ifade ettiler.

nazilli-kuaforler-sokagi-cozum-bekliyor-145086-4db97e43b15a7b61e2ef62005e09862c.jpgnazilli-kuaforler-sokagi-cozum-bekliyor-145086-7ab9a56a9e35721922845783fa771ca0.jpgnazilli-kuaforler-sokagi-cozum-bekliyor-145086-86cf5e9e0ac58d702beb9a5dcf1415e4.jpg

nazilli-kuaforler-sokagi-cozum-bekliyor-145086-ebbcfea325a2c4d5120112d05ea10cfa.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.