Nazilli Menderes Anadolu Lisesi velileri rahatlatan uygulama

Nazilli Menderes Anadolu Lisesi velileri rahatlatan uygulama
ABONE OL
Nazilli Menderes Anadolu Lisesi, Turnike Güvenli Geçiş Sistemiyle Aydın’da bir ilke daha imza attı.

AYŞE AKTAŞ- Menderes Anadolu Lisesi, teknolojinin ön plana çıktığı bu yüzyılda devamsızlığın önüne geçmek için Turnike Güvenli Geçiş Sistemini hayata geçirdi.

İlçenin en çok tercih edilen lisesi olma unvanına sahip olan Nazilli Menderes Anadolu Lisesi, Turnike Güvenli Geçiş Sistemini veli toplantısıyla velilerine tanıttı. Okul Aile Birliği genel kurulunda alınan karar doğrultusunda başlattığı bu projeyi, velilerin, öğrencilerin ve personelin hizmetine sundu.   Turnike Güvenli Geçiş Sistemiyle velilere anlık mesaj gidecek. Öğrenciler okula giriş yaptıkları anda "öğrenciniz okula giriş yapmıştır’’ mesajıyla velilere bilgilendirme yapılacak. Öğrenciler, okuldan ayrılırken de öğrencinin okuldan çıktığı anda da bilgilendirme mesajı anında veliye ulaşacak. Kursu olan öğrenci, kursu bitmeden okuldan ayrılamayacak. Öğle arası çıkış izni olmayan öğrencilerin çıkışını sistem engelleyecek. Öğrenci okula geç geldiğinde ya da hiç gelmediğinde öğrencinin devamsızlığı anında mesaj olarak veliye bildirilecek. Hafta sonu kursu olan öğrencilerin takibi de sistem üzerinden olacak.

Okul personelinin de yararlanacağı sistem, iş güvenliği açısından da büyük önem taşımaktadır. Altı gün boyunca hizmet verecek sistem velilerin endişelerini azaltacak. Gençleri, zararlı alışkanlıklardan korumak adına önemli bir proje olmasıyla dikkatleri çekti.

nazilli-menderes-anadolu-lisesi-sinir-tanimiyor-140643-787a88f9daa672013ab72baeb9db8e0e.jpegnazilli-menderes-anadolu-lisesi-sinir-tanimiyor-140643-7584658555f213e1b1972380c8282ee6.jpegnazilli-menderes-anadolu-lisesi-sinir-tanimiyor-140643-cd0ed635947b3143ca3d759b8158902b.jpeg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.