Nazilli polisi hırsızlara göz açtırmıyor 

Nazilli polisi hırsızlara göz açtırmıyor 
ABONE OL
Nazilli’de polis ekiplerinin başarılı çalışmalarıyla kentin farklı bölgelerinde yaşanan hırsızlık olayları çözüldü. Operasyonlar sonucu bir kişi tutuklandı. 

Aydın’ın Nazilli ilçesinde polis ekiplerinin başarılı çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Karaçay Mahallesi’nde bulunan bir ikametten demir profil, asansör makarası ve demir çengel çalındığına dair ihbar alarak harekete geçti. Olay yerinde yapılan incelemelerde şüphelinin R.A olduğu tespit edilirken şahsı yakalamak için operasyon yapıldı. Ekipler başarılı takiple R.A’yı aynı gün içinde yakalamayı başardı.

Öte yandan Turan Mahallesi’nde bulunan bir ikametten elektrikli bisiklet çalındığı konusunda ihbar alan ekipler, bölgede kameraları inceledi. Yapılan incelemede şüphelinin Y.K olduğunu tespit edilirken şahıs teknik ve fiziksel takibe alındı. Y.K’da aynı gün içinde yakalandı. Savcılık talimatıyla gözaltına alınan iki şahıstan R.A mahkeme kararıyla tutuklanarak ceza evine gönderildi. Diğer şahsın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.