Nazilli Ticaret Odası, sınavlara ev sahipliği yaptı

Nazilli Ticaret Odası, sınavlara ev sahipliği yaptı
ABONE OL
Nazilli Ticaret Odası’nda Amatör Denizcilik Belgesi (ADB) ile Kısa Mesafe Telsiz Operatörlüğü (KMTO) eğitimi ve sınavı yapıldı.

HABER MERKEZİ-  Oda Başkanı Nuri Arslan, “Mesleki Belgelendirme konusunda sadece üyelerimizin değil bölgemizdeki kurumlar ile işbirliğine her zaman açık olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

Nazilli Ticaret Odası, Kuşadası Liman Müdürlüğü ve Mühendisler Odası işbirliğinde yapılan “Amatör Denizcilik Belgesi" ve "Kısa Mesafe Telsiz Operatörlük Belgesi" için odamız organizasyonu ile eğitim ve sınav hizmeti verildi. Uzunluğu 24 metreye kadar olan tekneleri kullanma imkanı veren Amatör Denizcilik Belgesi eğitiminden sonra Ticaret Odası Konferans Salonunda ADB ve KMT sınavları yapıldı.

DENİZCİLİK SEKTÖRÜNDE NAZİLLİ’DE YAPILAN İLK ORGANİZASYON

Ticaret Odası üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği belgelendirme sınavı Denizcilik sektöründe Nazilli’de yapılan ilk organizasyon olarak dikkat çekti. Eğitim ve sınavlarla ilgili bir açıklama yapan Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan; “Ticaret Odası Meslek Komitelerinin talebi üzerine yaptığımız organizasyona gösterilen ilgiden oldukça mutluyuz. Nazilli Ticaret Odası kendi görev ve sorumluluklarının yanında diğer kamu hizmetleri içinde Odanın imkanları dahilinde hizmet sunmaya gayret göstermektedir. Talep olması halinde eğitim ve sınav hizmetini tekrarlayabiliriz. Oda olarak her meslek dalında belgelendirmeye önem vermekteyiz. Mesleki Belgelendirme konusunda sadece üyelerimizin değil bölgemizdeki kurumlar ile işbirliğine her zaman açık olduğumuzu belirtmek isterim” diye konuştu.

Üç tarafı denizlerle kaplı olan Türkiye’de denizciliğin mutlaka gelişmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Arslan, “Ülkemizin üç yanı denizlerle çevrili olmasına rağmen denizciliğe yeterince ilgi gösterilmemektedir. Denizciliğin aynı zamanda bir spor olarak kabul edilmesi, insan sağlığı ve verimli bir iş hayatı için de önem arz etmektedir. Bu konuya dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla bu hizmeti verdik. Sonuç itibariyle; sınava giren tüm adayların başarılı olacağına inanıyor amatör denizcilik ve telsiz operatörlüğü belgelerinin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

nazilli-ticaret-odasi-adb-ve-kmto-sinavlarina-ev-sahipligi-yapti-138974-6dbf6180acade1a162a7da3f6d9d91cf.jpgnazilli-ticaret-odasi-adb-ve-kmto-sinavlarina-ev-sahipligi-yapti-138974-455c0ba6ffff7597be31c1c7c1430205.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.