NAZİLLİ TİCARET ODASINDAN ÜYELERİNE YAZILIM DESTEĞİ

NAZİLLİ TİCARET ODASINDAN ÜYELERİNE YAZILIM DESTEĞİ
ABONE OL
Nazilli Ticaret Odası ile Deniz Teknoloji arasında yapılan anlaşma ile ticaret odası üyelerinin alacakları yazılım ürünlerinde %30 indirim sağlanacak.

(HABER MERKEZİ) Bu anlaşma ile firmalar, kurumsallaşma sürecinde ihtiyaç duyacakları yazılım desteğine daha ucuz ve hızlı bir şekilde ulaşma imkânına kavuşmuş olacaklar.

Logo GO 3 ile Küçük ve orta ölçekli işletmelerin iş süreçlerini etkili bir şekilde yönetebilmeleri ve rekabet avantajı sağlamaları için muhasebe çözümlerinden fazlası gerekiyor. Logo GO 3 ile tüm iş süreçlerini tek noktadan yönetmeyi sağlayarak KOBİ’lere destek oluyor

Logo GO 3  ile entegreli çalışan Zensoft Yazılım ürünlerimizle KOBİ’lere, ticaretlerinde mobil çözümlerle yeni çağı başlatıyoruz. Logo GO 3 ile entegreli Zensoft M724 cafe ve restaurant yazılımı, M320 Saha Satış Yönetimi, Zenpos Cloud Barkodlu Satış Programı ,Mobil Üretim / Fason üretim Yazılımı ve ZEN2O Logo GO 3 entegreli Tüp Takip ve Raporlama Çözümlerimizle iş akışlarınızda daima yanınızdayız.

Logo Yazılım ve Zensoft Yazılım firmalarının Aydın genelindeki bayiliklerini üstlenen Nazilli merkezli Deniz Teknoloji ile Nazilli Ticaret Odası arasında imzalanan anlaşma ile üyelerin işlerinde kullanacakları yazılım ihtiyacına daha düşük maliyetle kavuşması sağlanmış olacak.

Yazılım sektörünün önde gelen firmalarından Logo Yazılım ve Zensoft Yazılım Aydın Bayisi Maruf Taşkıran yaptığı açıklamada öncelikli hedeflerinin firmaların yazılım kullanma alışkanlıklarını artırarak daha etkin bir yönetim kapasitesine kavuşmalarına olanak sağlamak olduğunu belirtti. Bu kapsamda imzaladıkları indirim anlaşmasının küçük ve orta ölçekli işletmelerin yazılım kullanma eğilimine olumlu katkı sağlayacağına inandıklarını ifade eden Taşkıran, kendilerine bu kapsamda her türlü yardımı ve desteği sunan Nazilli Ticaret Odası yönetimine de teşekkürlerini iletti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.