Nazilli Ülkü Ocakları’ndan 300 adet gıda kolisi

Nazilli Ülkü Ocakları’ndan 300 adet gıda kolisi
ABONE OL
Nazilli’de Ramazan ayı destekleri devam ediyor. Nazilli Ülkü Ocakları, Nazilli’de ihtiyaç sahiplerine 300 adet gıda kolisi yardımında bulanacak.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayı destekleri devam ediyor. Nazilli Ülkü Ocakları, Ramazan ayı nedeniyle Nazilli’de 300 adet gıda kolisi dağıtımı gerçekleştirecek. Başkanlığını Hüseyin Arıkan’ın yaptığı Nazilli Ülkü Ocakları’nın yardım hareketinden, Nazilli’de bulunan bütün mahallelerde yaşayan ihtiyaç sahipleri faydalanabilecek. Nazilli Ülkü Ocakları ve gönüllü bağışçıların destekleri ile toplanan çeşitli gıdalar yine Nazilli Ülkü Ocakları ve gönüllerin yardımı ile dağıtılmak üzere kolilendi. 

 

16 Nisan Cumartesi günü dağıtıma başlayacakları söyleyen Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Arıkan, “İlçe teşkilatımızdan ve gönüllü arkadaşlarımızdan bu kolileri hazırlamamız için gereken bağışlarda bulundukları için teşekkür ederim. Ramazan ayı birlik ayı. Bu neticeyle hem insanların kalbine ulaşmak, hem de bir nebze de olsa memleketimizdeki ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedefledik. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.