Nazilli'de 23 Nisan'a özel çocuk oyunu sahnelenecek

Nazilli'de 23 Nisan'a özel çocuk oyunu sahnelenecek
Nazilli Belediyesi Çocuk Tiyatro Topluluğu “Haydi Çocuklar Bayram Bizim Bahçemizde” oyununu sahneliyor.

“Haydi, Çocuklar Bayram Bizim Bahçemizde” oyunu 23 Nisan Salı günü sahne alıyor. Oyuncularının tamamı çocuklardan oluşan tiyatro oyunu, Mehmet Yüzügüler Tiyatro salonunda saat 20.30'da sahnelenecek.


Nazilli Belediyesi Tiyatro Topluluğu kurucusu Mukaddes Yüksel’in yazdığı oyunun yönetmenliğini Tiyatro eğitmeni Nurşen Osanç, koordinatörlüğünü Selin Yüksel, prodüktörlüğünü ise Emre Gırep yapıyor.

nazillide-23-nisana-ozel-cocuk-oyunu-sahnelenecek-463899-c281dbea347c644e3a7522d35fc197f0.jpg

Yaklaşık yedi aydır çocuk oyuncular ile Mukaddes Yüksel tarafından yazılan güzel bir oyun için çalıştıklarını belirten Nazilli Belediyesi Tiyatro Eğitmeni Nurşen Osanç; “Dünyaya daha duyarlı, haksızlık etmeyen, duygudaşlık etmeyi bilen, hırsı yarışı sadece kendisiyle olan, sanatsever çocuklar yetiştirmeyi hedefleyen bizler 45 çocuğumuzla 7 aydır sevgiyi saygıyı, birlik ve beraberlik içinde olmanın ne kadar güzel ve verimli olduğunu yaşadık. Atamızın izinde her daim birlik ve beraberlik içinde devam edeceğiz yolumuza. Çocuklarımıza, geleceğimize sahip çıkan herkesi gecemize bekliyoruz” dedi.

nazillide-23-nisana-ozel-cocuk-oyunu-sahnelenecek-463899-eef791a0562ed0a9e0c2611c315f9acf.jpg

TÜM VATANDAŞLARI DAVET ETTİ

Çocukları sağlıklı ve bilgili yetiştirilmeyen ulusların, temeli çürük binalar gibi çabuk yıkıldıklarını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik,

“Öncelikle Nazilli Belediyesi Çocuk Tiyatro Gurubu'nu kutluyorum. Düzenli, disiplinli ve azimli çalışmaları ile bizler için de sürpriz olacak ‘Haydi Çocuklar Bayram Bizim Bahçemizde’ oyununu 23 Nisan Salı akşamı saat 20.30'da sahneleyecekler. Kendilerine sahneleyecekleri oyunun çalışmalarında katkı sağlayan eğitmenlerimize ve özellikle özveriyle destek veren ailelerine çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın aylardır emek harcadıkları ücretsiz olarak sahnelenecek, isminin bile çok güzel olduğu tiyatro oyununa tüm çocuklarımızı ve halkımızı davet ediyorum. Bir çocuk kadar güzel şey yoktur, başını göğe doğru kaldıran. Atamızın da dediği gibi Türk milletinin geleceği, bugünkü çocuklarının doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır” diye konuştu.

Kaynak:Belediye Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.