Nazilli'de 50 liraya dikkat!

Nazilli'de 50 liraya dikkat!
ABONE OL
Nazilli Bakkallar Odası Başkanı Fatih Astepe, son günlerde piyasada dolaşan çok sayıda 50 TL'lik sahte para konusunda üyelerini uyardı. 

AYŞE AKTAŞ - Koronavirüs salgını ile mücadele verdiğimiz bugünlerde yurtta tüm tedbirler alınmaya devam ediliyor. Salgın ile mücadele ise fırsatçılar ise boş durmuyor. Nazilli Bakkallar Odası Başkanı Fatih Astepe, mesaj yoluyla tüm üyelerini uyardı. Astepe üyelere gönderdiği mesaj şöyle: ”Sayın üyelerimiz; Emniyet Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmemizde piyasada çok sayıda sahte 50 TL banknot olduğu bildirilmiştir. Alışverişlerinizde dikkatli olmanızı önemle duyuruyorum” dedi.

Sahte para fırsatçıların bugünlerde yoğun bir şekilde gezdiğini söyleyen Astepe; ”Çok sayıda sahte 50 TL banknotun dün öğleden sonra Nazilli’ye giriş yaptığını özellikle Hürriyet caddesinden yoğun ihbarlar almaya başladık. Bunun üzerine üyelerimize uyarı mesajı gönderdik. Buradan vatandaşlarımıza ve üyelerimize sahte para fark ettikleri anda 155 arayarak ihbar etmeleri ve dikkatli olmalarını istiyoruz ”dedi.

bakkallar-ve-marketler-dikkat-157612-e600d004ce1b8e01bd7ff67799a2e5a5.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.