Nazilli’de alkışlanacak hareket

Nazilli’de alkışlanacak hareket
ABONE OL
Nazilli’de esnaflık yapan iş insanı Abdullah Şimşek, Nazilli Devlet Hastanesine Yüksek Akımlı Oksijen Cihazı bağışında bulundu.  

AYŞE AKTAŞ - Nazilli’de koronavirüse yakalanıp yoğun bakımda tedavi olanların sayısı arttı. Kovid-19 tedavisinde hayati önemi olan oksijen cihazlarının temini için hayırseverler de elini taşın altına koydu. Nazilli’de yaşayan ve uzun yıllardır esnaflık yapan iş insanı Abdullah Şimşek, bir solunum cihazı alıp Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Engin Tetik’e teslim etti. 

‘SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN NE YAPSAK AZ’

Nazillili hayırsever iş insanı Abdullah Şimşek, bağış sonrası yaptığı açıklamasında, “Nazilli Devlet Hastanemize ihtiyacı olan yüksek akımlı oksijen tedavi cihazını temin ederek bağışta bulunduk. Bizlerin sağlığı için gece gündüz demeden 24 saat boyunca koronavirüs hastalığı ile mücadele eden ve kendi sağlıklarını dahi hiçe sayarak çalışan sağlık personellerimiz için hastanemize ne yapsak azdır. Bizde kendi çapımızda bu çalışmalara katkımız olsun istedik. İnşallah hastalarımız en kısa sürede sağlığına kavuşur ve ülkemiz bu virüs belasından kurtulur” dedi. 
Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Engin Tetik’de iş insanı Abdullah Şimşek’e hastaneye bağışladığı oksijen cihazı için teşekkür ederek, “Pandemi sürecinde hastaların oksijenlenme ihtiyacını tedavi etmede daha etkili olan yüksek akış oksijen terapi cihazını Hastanemiz envanterine kazandıran ilçemizin değerli iş insanlarından Abdullah Şimşek’e bu değerli bağışlarından dolayı teşekkür ederiz” dedi. 
Bağışın ardından Nazilli Devlet Hastanesinde görev yapan hastane yöneticilerine, hekimlere ve diğer sağlık çalışanlarına Medikal Mühendisi İsmail Hanoğlu tarafından cihazın kurulumu ve çalışması ile ilgili sunum yapıldı. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.