Nazilli'de ata tohumlarına yoğun ilgi

Nazilli'de ata tohumlarına yoğun ilgi
ABONE OL
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ata tohumlarından oluşan yerel tohum dağıtımının ikincisi Nazilli’de yapıldı. Belediye meydanında dağıtılan 30 bin fide, 5 dakika gibi kısa bir sürede bitti.

(SİMGE ATA) Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 2015'te başlatılan ‘Yerel Tohumları Koruma’ projesi kapsamında ata tohumlarının dağıtımı devam ediyor. İkinci etabı Nazilli'de yapılan dağıtım, bir kez daha ilçe halkının ilgisini gördü. Nazilli’de Belediye Meydanı’nda kurulan çadırlarda dağıtılan fideler için uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, domates, biber ve patlıcandan oluşan 30 bin fideyi kapış kapış alarak bitirdi.

"HALKIN MUTLULUĞU İÇİN HER ŞEYE HAZIRIZ"
Fide dağıtım töreninde konuşan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ederek "İşte yerlilik, işte millilik" dedi. Çiftçi ve vatandaşın her zaman yanında olduklarını ifade eden Özcan, "Sağlıklı bir toplumda, birlik beraberlik içinde yaşamak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Nazilli halkının mutluluğu için her şeye yapmaya hazırız" dedi.

Fide dağıtımına Nazilli Belediyesi Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın yanısıra CHP İl Başkanı Ali Çankır, CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim, İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, meclis üyeleri, büyükşehir yetkilileri ve AYBA çalışanları katıldı.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.