Yıldıztepe Mahallesi 33 Sokak’ta yaşanan olayda 2 yaşındaki K.K., henüz belirlenemeyen bir nedenle apartmanın üçüncü katındaki balkondan beton zemine düştü. Çocuğun düştüğünü fark eden yakınları büyük panik yaşarken, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine kısa sürede ulaşan sağlık görevlileri, ağır yaralanan bebeğe ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan küçük çocuk, burada doktorların yoğun çabasıyla tedavi altına alındı.

Entübe edilip Aydın’a sevk edildi

Nazilli Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalelerin ardından entübe edilen K.K., sağlık durumunun ciddiyetini koruması nedeniyle ileri tetkik ve tedavi amacıyla Aydın’daki bir hastaneye sevk edildi.

Hayati tehlikesi devam ediyor

Tedavisi devam eden 2 yaşındaki bebeğin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Ailenin hastanede endişeli bekleyişi devam ederken, sağlık ekiplerinin de küçük çocuğun durumu için yoğun mesai harcadığı belirtildi.

Yaşanan olayın ardından polis ekipleri bölgede inceleme yaptı. Bebeğin balkondan düşmesine neden olan koşulların netlik kazanması için başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Muhabir: Zeynep Özge Çümlek