Nazilli’de bazı kuaförler kepenk kapattı

Nazilli’de bazı kuaförler kepenk kapattı
ABONE OL
Tüm dünyayı kasıp kavuran korona virüs, hayatı durma noktasına getirirken Nazilli’de bazı kuaförler ve berberler iş yerlerini kapattı.

AYŞE AKTAŞ - Çin’de başlayan ve tüm dünya ile beraber Türkiye’yi de etkisi altına alan virüs, hayatı alt üst etmeye devam ediyor. İçişleri Bakanlığı'nın aldığı önlemler kapsamında birçok işletme geçici süre kapanırken, kuaförler de kapanma noktasına geldi. Resmi hiçbir açıklama yapılmamasına rağmen Nazilli’de bazı kuaförler kepenk indirdi.

İşlerinin neredeyse durma noktasına geldiğini, hem kendi sağlıkları hemde vatandaşların sağlığı için kuaför salonunu kapattığını söyleyen Kuaför Kübra Avcıoğlu, ”Kuaförler sokağındaki arkadaşlarımızca bir karar alıp imza topladık. Kaymakamlığa gönderdik ve Kuaförler Odası Başkanımız da isteyen kapatabilir dedi ve isteyen arkadaşlarımız kapattı. Herkes evinde. İşlerimiz zaten durma noktasında.15 gün 1 hafta duruma göre hareket edeceğiz” diye konuştu.

Nazilli Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Olcay Akyıldız ise, ”Resmi bir açıklama yok henüz ancak iş yerlerini kapatmak isteyenler oldu. Bizde kendi isteklerine bıraktık kuaför arkadaşlarımızın. Resmi bir açıklama gelirse yine onun doğrultusunda bilgilendirme yaparız” dedi.
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.