Nazilli’de cezalılar düşündürüyor 

Nazilli’de cezalılar düşündürüyor 
ABONE OL
Nazilli Belediyespor’da deplasmanda oynanan Diyarbekirspor maçında kart gören Zafer Özden, Polat Güren ve Mehmet Ersavaş kart cezaları nedeniyle Pazarspor maçında forma giyemeyecek.

TÜRKER KOCAKAHYA- TFF 3.Lig 3. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Diyarbekirspor’a tek golle mağlup oldu. Hedeflediği play-off yolunda önemli bir kayıp yaşayan Naz-Naz’ı üzen bir başka konu ise cezalı oyuncular oldu. Kritik maçta forma giyen ve 29’uncu dakikada sarı kart alan Mehmet Ersavaş, 59’da ikinci sarı kartı alarak kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maçın 78’nci dakikasında Polat Güren, 86’da ise Zafer Özden sarı kart alarak cezalı duruma düştü. Bu isimler, hafta sonu oynanacak kritik Pazarspor maçında forma giyemeyecek. 

KADRONUN ÖNEMLİ İSİMLERİ
Cezalı duruma düşen 3 isimden en fazla forma şansı bulan oyuncu ligde 25 maçta görev yapan Polat Güren oldu. 2 bin 294 dakika sahada kalan Güren, rakip fileleri de iki kere havalandırdı. Ligde 21 maçta bin 796 dakika süre alan Mehmet Ersavaş ise 1 gollük katkı verdi. Kaptan Zafer Özden ise bu sezon ligde 15 maçta görev alıp 819 dakika mücadele etti.     


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.