Nazilli’de çocuklar şenlikte eğlenecek 

Nazilli’de çocuklar şenlikte eğlenecek 
ABONE OL
Nazilli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukların doyasıya eğlenmesi için farklı etkinliklerin yer aldığı program hazırladı. 

Nazilli Belediyesi, milli bayramların coşkuyla kutlanması için hassasiyetle çalışıyor. Bu kapsamda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukların doyasıya eğlenmesi için oyun parkuru, yüz boyama, balon katlama atölyesi, pamuk şeker ve macun ikramı gibi birbirinden güzel etkinliklerin yer aldığı bir program hazırlandı. 23 Nisan Cumartesi günü Pınarbaşı Mahallesi Aydın Toscalı Stadı’nda gerçekleştirilecek program için giriş biletlerinin ücretsiz olarak Nazilli Belediyesi’nden temin edilebileceği kaydedildi. 

Saat 12.30’da başlayacak etkinliklere katılmak isteyenler için her 15 dakikada bir Nazilli Belediyesi önünden etkinlik alanına araç kaldırılacağı belirtildi. Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, tüm çocukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programına davet ederek, “Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza hediye ettiği bu günde biz de onlara bir sürpriz hazırlamak istedik. Çocuklarımızın doyasıya eğlenmesi için tüm evlatlarımızı Cumartesi günü Pınarbaşı sahamızda bekliyor olacağım” ifadelerini kullandı. 

nazillide-cocuklar-senlikte-eglenecek-278298-924126e3c1dee6d6f8112275208acf00.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.