Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin en yoğun pazar noktalarından biri olan Yeni Mahalle Cumartesi Pazarı’nda yaşanan alan ihtiyacına çözüm üretmek amacıyla çalışmalara başladı. Bu kapsamda pazar yerinin yanında bulunan yaklaşık bin metrekarelik alanda parke taşı döşeme çalışması yapılıyor.
Çalışmaların tamamlanmasının ardından mevcut pazaryeri genişleyerek hem esnafa hem de vatandaşlara daha konforlu bir Pazar deneyimi sunmuş olacak.

Çalışmaları değerlendiren Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, “Mevcut alanımız ihtiyacı karşılamakta yetersiz kalıyordu. Biz de hemen yanındaki yaklaşık bin metrekarelik bölümü pazarımıza kazandırmak için çalışmalarımızı başlattık. Alanı düzenleyerek hem pazarcı esnafımızın hem de hemşehrilerimizin daha rahat kullanabileceği hale getireceğiz. Ekiplerimiz çalışmalarını kısa sürede tamamlayacak ve yeni alanımızı hizmete açacağız. Nazilli’mize hayırlı olsun” dedi.





