Nazilli'de dehşet görüntüler! Kafatası ve kemik parçaları bulundu

Nazilli'de dehşet görüntüler! Kafatası ve kemik parçaları bulundu
ABONE OL
Aydın'ın Nazilli ilçesinde tarihi Sümerbank Basma Fabrikası içerisinde bir insana ait olduğu düşünülen kafatası ve kemik parçaları bulundu.

Olay, Nazilli'de tarihi Sümerbank Basma Fabrikası içerisinde bulunan Nazilli Meslek Yüksekokulu bahçesinde meydana geldi. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli Meslek Yüksekokulu kampüsünde içme suyu şebekesinin borusunun patlaması nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Daire Başkanlığı(ASKİ) ekiplerine haber verildi.
Arızayı gidermek için olay yerine intikal eden ekipler, yapılan kazı çalışmasında insana ait olduğu düşünülen bir kafatası ve kemik parçalarını buldu. Durumun hızlıca polis ekiplerine bildirilmesi tarafından olay yeri inceleme ekipleri geniş çaplı bir çalışma başlattı. Ekiplerin burada     bulunan kafatası ve kemik parçalarını incelemesinin ardından muhafaza altına alındı. Muhafaza altına alınan kafatası ve kemik parçaları, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

nazillide-kafatasi-ve-kemik-parcalari-bulundu-248327-66bc3b24f7d8963321f75cfd96159052.jpgnazillide-kafatasi-ve-kemik-parcalari-bulundu-248327-017b27590e08c1469ee38b09244000d9.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.