Nazilli’de gece uygulaması yapıldı 

Nazilli’de gece uygulaması yapıldı 
ABONE OL
Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede vatandaşların huzurunu, can ve mal emniyetini sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. 

Aydın’ın Nazilli ilçesinde Polis ekipleri ile Çarşı ve Mahalle Bekçisi devriyelerinin katılımıyla farklı noktalarda gece saatlerinde uygulama yapıldı. Çarşı ve Mahalle Bekçileri’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde yaptığı uygulamada şüpheli bir şahıs, ekipleri görünce yaya olarak kaçtı. Şahıs, yaya devriyeler tarafından kısa bir kovalamaca sonrası ara sokakta yakalandı. Şahsın yapılan üst aramasında jelatin kağıdına sarılı 7 adet fişek halinde metamfetamin(kristal)  maddesi olarak değerlendiren narkotik madde ele geçirildiği belirtildi. 
Çarşı Mahalle Bekçileri’nin devriye attıkları esnada ise Yeni Mahalle Atatürk Parkı içerisinde daha önceden kayıp olarak aranan yaşı küçük S.D isimli şahsın bulunduğu ve ailesine teslim edildiği kaydedildi. Sabaha karşı yapılan uygulamalarda başta hırsızlık ve uyuşturucu suçları olmak üzere çeşitli suçlardan araması olan 5 şüpheli şahsın yakalandığı da verilen bilgiler arasında yer aldı. 

İLGİLİ HABERLER

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.