Nazilli’de hazırlıklar başlayacak 

Nazilli’de hazırlıklar başlayacak 
ABONE OL
Nazilli Belediyespor’da son maçtan sonra 5 gün izin verilen futbolcular Cumartesi günü Nazilli’de toplanacak ve ikinci yarı sezon için çalışmalara başlayacak. 

TÜRKER KOCAKAHYA- TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor’da geride kalan haftada oynanan Gölcükspor maçı sonrasında ilk yarı sezon tamamlanmıştı. 17 maçlık süreç sonunda araya giren Naz-Naz’da Teknik Direktör Yavuz İncedal, futbolculara 5 gün izin verdi. Pazartesi’den bu yana tatilde olan siyah-beyazlı oyuncular, Cumartesi günü Nazilli’de toplanacak. Naz-Naz’da 17:30’da yapılacak olan antrenmanla devre arası hazırlık kampı başlayacak. Herhangi bir eksik oyuncusu bulunmayan Nazilli ekibinin tam kadro halinde çalışmalara başlaması bekleniyor.   

23 GÜN SONRA İLK MAÇ 
Nazilli ekibi, 23 gün boyunca Nazilli’de bulunan tesislerde ikinci yarı için devre arası hazırlık kampını sürdürecek. Siyah İnciler’de ikinci yarının ilk maçı 12 Ocak Pazar günü oynanacak. Siyah-beyazlılar, bu maçta sezonun ilk yarısında deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Muğlaspor'u konuk edecek. 

 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum