Nazilli'de kılıçlar çekilmişti

Nazilli'de kılıçlar çekilmişti
ABONE OL
İYİ Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, ilçe başkanlığı için adaylığını açıklayan Durmuş Kural’ın ahde vefasızlık iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

ABDURRAHMAN FIRAT- Kürşat Engin Özcan, belediye başkanı adayı olduktan sonra İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanlığına Durmuş Kural getirildi. Pazar günü yapılacak kongre öncesi Nazilli Belediye Başkanı Özcan, sosyal medya hesabı üzerinden ilçe kongresine Cihat Öztürk başkanlığında tek listeyle gidileceğini duyurdu.  Bunun üzerine mevcut başkan Kural da sosyal medya hesabından tam aksine bir paylaşımda bulunarak kongrede aday olduğunu duyurdu. Kural, ahde vefa göstermek isteyenlerin desteğini beklediğini söyledi.
Belediye Başkanın paylaşımının altına Tamer Yelkovan’ın yapmış olduğu “Ahdi vefayı unutanlar. Hep kapı dışın da kalır Kürşat Engin Özcan. Durmuş Kural adaylıktan çekilmiş değildir” şeklindeki paylaşımına Başkan Özcan, “Kendi seçimim dışında başka herhangi bir seçime karışmayacağım dedim. Ancak defalarca yanıma gelerek ilçe teşkilat işlerini sordular karışmadım. Karışmayacağımı söyledim. İlçemizde Enes Öğünçlü abimizden sonra en uzun süre ilçe başkanlığı yapan kişilerden biriyim. Çok kere karışmayacağımı söyledim tekrar tekrar. Ancak devamlı olarak bu benzer konular açıldı. Siz teşkilatı ben belediyeyi yöneteyim dedim . Siz bana ben size karışmayayım sorun yaşanmasın dedim. Ama kimse dinlemedi. 

DURMUŞ KURAL MİLLETVEKİLİ OLMAK İSTİYOR
Tekrar bu konu ile ilgili geldiklerinde Durmuş Kural beyin milletvekili olmak istediği ortaya kondu ben destek olacağımı söyledim. Önceki tecrübelerimi anlattım. Genel Başkanımıza durumu arz ettik. Durmuş bey adaylık sürecinde İl Başkan yardımcısı olarak il düzeyinde çalışması gerektiği, Nazilli’deki başarılı çalışma programımızı Aydın geneline taşıyarak partimize faydalı olacağı konusunda ve Cihat beyin ilçe başkanı olmasında mutabık kaldık. Bu görüşmelerde kardeşiniz vekilim Soner beyde vardı. İki kere bu konuda mutabakat sağlandı. Fotoğraf vermek için Genel Başkanımızdan randevu alındı. Bildirimlerde bulunduk çalışmalar yürüttük.  

ASIL AHDE VEFASIZLIĞI DURMUŞ KURAL YAPTI
Tüm bunlara rağmen Ankara'daki çalıştaya katılacağım biliniyorken yola çıkacağım ve delege seçimine çok az kala farklı bir tutum sergilenmesi asıl ahde vefasızlıktır. Kelime anlamı ile tam bir ahde vefa gösterdim. Ahde vefa verilen sözün tutulması demektir. Ben sözümü tuttum. Ahde vefayı bekleyen benim. Vefa ise siyaseten ödenecek bir şey değildir. Şahsen Durmuş Kural beyi çok severim sayarım ancak bir konuda kendi istekleri doğrultusunda  mutabakata vardık ve bunların gereklerini fazlası ile yerine getirdim. Seçimi hep birlikte kazandık. En az çalışan benim kadar çalıştı. Böylesine büyük bir başarının bir kişiye tahmil edilmesi doğru değildir. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.  Daha büyük başarıları birlikte yaşayacağımıza olan inancım tam ve daimidir” şeklinde cevap verdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.