Nazilli'de mobil market hizmeti

Nazilli'de mobil market hizmeti
ABONE OL
Nazilli'de bir market, müşterilerinin koronavirüsten etkilenmemesi için evlere hizmet vermeye başladı.

AYŞE AKTAŞ - Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünya ile birlikte Türkiye’yi de etkisi altına alan koronavirüs için tedbirler artarak devam ediyor. Bu tedbirlerden bir tanesi ise marketlerden geldi.
Türkiye’de korona virüs nedeniyle vatandaş evlerinde kalırken zaruri ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar alışveriş yapmaya gitmekte çekinince Nazilli'de evlere hizmet dönemi başladı.  

Nazilli’de uzun yıllardır market zincirleri bulunan Bengi Market müşterilerinin sağlığı ve salgının etrafa yayılmasını önlemek için evlere servis yapıyor. 
Nazilli Zafer Mahallesi’nde hizmet veren Bengi Market işletmecisi Selim Güzel, ”Mobil uygulama hayata geçirdik. Nazillili vatandaşlarımız mobil uygulamasını telefonlarına indirip evden siparişlerini verebilirler. 50 TL’nin altında kalan siparişlerde 5 TL hizmet bedeli alıyoruz. 50 TL üzerindeki siparişlerde hizmet bedeli almıyoruz. Yaklaşık 1 saat içerisinde siparişler teslim ediliyor. Raf fiyatlarından satış yapıyoruz. İnternetteki fiyatlarımız farklı değil. Normal raf fiyatımız neyse herhangi bir komisyon ödemeden alış veriş yapabilir vatandaşlarımız. İsabeyli ve Arslanlı arasında Nazilli’de tüm Mahallelerine hizmeti veriyoruz” diye konuştu.
 Talep şuan fazla olduğunu söyleyen işletme sahibi Güzel, ”İstanbul’dan bile Nazilli’de oturan aileleri ve büyükleri için sipariş verenler oluyor. 2 personelimiz sadece servis yapıyorlar. Sabah 10:00 ile 22:00 arası sipariş verebilirler. Vatandaşlarımız kredi kartı yada nakit olarak kapıda ödeme yapabilirler” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum