Nazilli’de öldürülen Ömür’ün babasından sitem

Nazilli’de öldürülen Ömür’ün babasından sitem
 Muhabir
Geçtiğimiz aylarda Nazilli’de silahla vurularak öldürülen 17 yaşındaki Ömür Arslan’ın babası Hilmi Arslan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e sitem etti. Arslan, “17 yaşındaki kızım öldürüldü. Nerede devlet, nerede CHP?” dedi.

Nazilli Uzun Çarşı’da 14 Mart günü yaşanan dehşet verici olayda 19 yaşındaki İbrahim Olece tarafından sevgilisi olduğu öğrenilen 17 yaşındaki Ömür Arslan, silahla vurularak öldürülmüştü. Olece daha sonra da kendi kafasına sıkıp yaşamına son vermişti. 17 yaşındaki Ömür Arslan’ın acılı babası Hilmi Arslan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Denizli ziyaretinde isyan etti.

whatsapp-image-2024-04-26-at-14-54-26.jpeg

“NEREDE DEVLET, NEREDE CHP?”
CHP Lideri Özel’e sesini duyurmayı başaran Arslan, "Kızım öldü, nerede devlet, nerede CHP,? Bir Allah'ın kulu gelmedi.17 yaşındaki kızım öldü, ciğerlerim yanıyor. İsmini de ömrü uzun olsun diye Ömür koydum. Nerede devlet? Geliyorum hep kapılar kapalı, belediye başkanı kapıları açmıyor. Nerede bu adalet? Ben Ankara’da üye katılım toplantısında konuşurken elime mikrofon verdiklerinde herkes arkamdaydı. Şimdi neredeler?" ifadelerini kullandı.

Kepçe operatörlüğü yapan Hilmi Arslan, 20 Ağustos 2022’de dönemin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından üye katılım toplantısında kürsüye çıkartılmıştı. Hilmi Arslan, MHP üyelik belgesini yırtıp, CHP’ye geçtiğini açıklamıştı.

whatsapp-image-2024-04-26-at-14-55-08.jpeg

“SENİN ACIN BENİM ACIM”
Özel, acılı babanın feryadı karşısında "Belediye başkanının koltuğa oturalı daha 10 gün oldu. Ben seninle görüşeyim, senin acın benim acım. Sana sahip çıkacağız, elimizden geleni yaparız, kimseyi geride bırakmayız. Daha bir tane işçi almadık. Öncelikle seni işe alacağız. Kızının adını da bir sokağa, parka veririz, onun adını da yaşatırız” yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.