Nazilli'de sokak hayvanları yararına konser

Nazilli'de sokak hayvanları yararına konser
ABONE OL
“Sokakların Sessiz Çığlığını Sen de Duy" sloganıyla, Nazilli Back House Rock Bar da düzenlenen ve ilk olma özelliğini taşıyan Pati Rock konseri, hafta içi olmasına rağmen yoğun ilgi gördü.

AYŞE AKTAŞ- Alternatif Rock sanatçısı Burak Cem Beydili ve ekip arkadaşlarının sahne aldığı gecede toplumsal duyarlılık masajı verildi. Konseri dinlemeye gelen konuklar, gece boyunca söylenen şarkılara eşlik edip doyasıya eğlendi.

Aynı zamanda, Back House Rock Bar Nazilli İşletmecisi Süleyman Çelik'in, katılımcılara çekiliş yaparak çeşitli hediyeler ile  anlamlandırdığı konserde konuşan Nazilli Hayvan Severler Derneği Başkanı Mehmet Gürkan Tığoğlu "Nazilli'de ilk olma sıfatını taşıyan bu konserde yer alan sponsorlar başta olmak üzere, gerek Nazilli yerelinden, gerek üniversite öğrencisinden akademisyenine, gerekse de Aydın merkezden katılım göstererek gecemizi ve amacımızı şereflendiren tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Bu güzel geceyi bizlere sağladığı için de Back House Rock Bar işletmecileri Halil Çelik ve Süleyman Çelik beyefendiler ile organizasyonda emeği geçen değerli basınımız ve gönüllülerimize de teşekkürlerimi sunar, amacına ulaştıkça, birlikte daha güzel işler başaracağımıza da inancımın tam olduğunu vurgularım" dedi.

Pativersity Öğrenci Topluluk Başkanı Büşra Çon ve çeşitli katılımcıların katılımıyla geçen güzel gecenin ardından konukların fotoğraflar çekmesiyle program sonlandı.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.