2026 yılı itibarıyla yol yapım, bakım ve yenileme çalışmalarına hız veren Nazilli Belediyesi, kent merkezindeki cadde ve sokakları daha güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla saha mesaisini aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında belediye ekipleri, Zafer Mahallesi ile Ocaklı Mahallesi arasında kalan ve yoğun kullanılan 1717 Sokak’ta yol yenileme hamlesi başlattı.

Nazilli’de Yollar Sil Baştan Yapılıyor (4)

Kent genelinde ihtiyaç duyulan yolları belirlenen programa göre yenilediklerini belirterek, çalışmaların mahalle mahalle devam edeceğini söyleyen Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, gece gündüz demeden 40 derece sıcakta Nazilli için çalışan tüm personeline teşekkür etti.

Nazilli’de Yollar Sil Baştan Yapılıyor (2)

Son 3 Ayda Büyük Yol Hamlesi

Son 3 aylık dönemde Nazilli genelinde büyük bir yol hamlesi gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Tetik; “Nazilli’mizin her sokağında vatandaşlarımızın hak ettiği konforlu yolları oluşturmak istiyoruz. Kentimizin farklı noktalarında yolun yapısına ve ihtiyacına göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ana arterlerimizde ve teknik olarak uygun güzergâhlarda asfalt çalışmalarımızı gerçekleştirirken, ara sokaklarımızı da parke taşlarıyla yeniliyoruz. 1717 Sokak da bu noktalardan biri. Yoğun olarak kullanılan bu güzergahı ekiplerimizin çalışmalarıyla daha düzenli, güvenli ve konforlu hale getireceğiz. Her zaman söylediğimiz gibi; az laf, çok iş” dedi.

Nazilli’de Yollar Sil Baştan Yapılıyor (3)

Kaynak: Belediye Bülteni