Nazilli’deki 3 kişinin yaralandığı kazada direksiyon eğitmeni kadın hayatını kaybetti

Nazilli’deki 3 kişinin yaralandığı kazada direksiyon eğitmeni kadın hayatını kaybetti
 Muhabir
Aydın’ın Nazilli ilçesinde orta refüje çıkan araçta bulunan 3 kişi yaralanırken, araç sürücüsü genç kadın ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza, Aydın’ın Nazilli ilçesi Aydın-Denizli Karayolu üzerinde meydana geldi. Aysu Öncel idaresindeki 48 BU 676 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan refüje çarptı.

Şiddetli bir şekilde refüje çarpan Aysu Öncel ve araç içerisindeki M.C., C.A., ve T.A., isimli 3 arkadaşı otomobil ile takla atarak metrelerce sürüklendi. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

whatsapp-image-2024-04-11-at-11-04-49.jpeg

DİREKSİYON EĞİTMENİ KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Takla atan araç sürücüsü Aysu Öncel, olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil içerisinde bulunan diğer 3 kişi ise yaralandı. Yaralılar bölgeye gelen ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığını öğrenilirken, Y.A’nın ADÜ’ye sevk edildiği bilgisine ulaşıldı.

whatsapp-image-2024-04-11-at-11-04-50-1.jpeg

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Öte yandan olay yerinde hayatını kaybeden 29 yaşındaki Aysu Öncel’in tek çocuk olduğu ve direksiyon eğitmenliği yaptığı öğrenildi. Bölgeye gelen Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekibinin çalışmalarının ardından Öncel’in cansız bedeni Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Genç kadının acı haberini alan ailesi ve arkadaşları hastaneye gelerek göz yaşlarına boğuldu. Kaza ile ilgili inceleme devam ediyor.

whatsapp-image-2024-04-11-at-11-04-50.jpeg

whatsapp-image-2024-04-11-at-11-04-49-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.