Nazilli'deki yeri belli oldu

Nazilli'deki yeri belli oldu
ABONE OL
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileriyle Aydın’daki TOKİ yatırımlarıyla ilgili görüşen AK Parti Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Nazilli’de eski Polis Meslek Yüksekokulu binasının bulunduğu yere Millet Bahçesi yapılmasının netlik kazandığını söyledi. 

(MURAT TAN) Ankara’da, Aydın’da hükümet tarafından 100 günlük eylem planı kapsamında yapılması planlanan yatırımlarla ilgili girişimlerini sıklaştıran AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank ile ilin taleplerini kapsayan bazı konulara ilişkin görüşmede bulundu. 

“NAZİLLİ’YE YAKIŞIR BİR MİLLET BAHÇESİ KURULACAK”

Geçtiğimiz haftalarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya, Polis Meslek Yüksekokulu’nun ne olacağını sorduğunu hatırlatan AK Parti Aydın Milletvekili Erim, “Bakan Soylu Nazilli’de polis okuluna gerek duyulmadığını belirtmişti. Emniyet Genel Müdürlüğü İnşaat Daire Başkanlığı da  polis okulu yapılmayacağı konusunda bize bilgi verdi. Nazilli’de Millet Bahçesi yapılması için TOKİ’nin çalışmaları netlik kazandı. TOKİ en kısa zamanda harekete geçecek ve polis meslek yüksekokulu binasının bulunduğu yere Nazillimize yakışır güzel bir Millet Bahçesi kazandıracağız” dedi. 

“UMURLU’YA DA TOKİ KONUTLARI KURULACAK” 

Efeler’de Umurlu Mahallesi’nde yapılacak olan okul inşaatı için ayrılan yaklaşık 50 dönümlük arazide TOKİ konutları yapılması için de girişimde bulunduklarını söyleyen Erim, “Daha önce de açıkladığımız gibi Aydın genelindeki TOKİ’nin konut projeleriyle ilgili çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Efeler, İncirliova ve Nazilli’de planlanan konut projeleri eş zamanlı olarak başlayacak. Ayrıca TOKİ Nazilli’de de Millet Bahçesi kuracak. İlerleyen süreçte diğer ilçelerimizde de tespit edilecek yerlere Millet Bahçesi kurulmasını sağlayacağız” diye konuştu. 

GENİŞ YEŞİL ALANA SAHİP 

Erim’in yaptığı açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz yıl açıkladığı Millet Bahçesi Projesi ilk olarak Aydın’da Nazilli’de Polis Meslek Yüksekokulu’nun bulunduğu yerde hayata geçmiş olacak. Geçmişte Öğretmen Okulu, ardından Eğitim Enstitüsü olarak da hizmet veren Nazilli Polis Meslek Yüksekokulu’nun bulunduğu alanda,  1960’lardan bu yana yapılan ağaçlandırma sayesinde en az 50 yıllık ağaçların bulunduğu geniş bir yeşil alan bulunuyor.

aydindaki-ilk-millet-bahcesi-nazillide-kurulacak-113163-8a4027220c4192697df731259420439a.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum