Nazillili müdüre tepki büyüyor

Nazillili müdüre tepki büyüyor
 Muhabir
Nazilli’de görev yapan lise müdürünün 23 Nisan paylaşımı tepki toplamıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan Eğitim-İş Sendikası Nazilli Temsilcisi Abdullah İçöz, müdürün görevden alınması gerektiğini söyledi.


Nazilli Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Alperen Kılıç’ın sosyal medyadan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları ile ilgili yaptığı açıklama kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Müdür Kılıç’ın, “Ufacık çocukları soyup dans ettirmek, köçek gibi oynatmak değildir bayramlar.” ifadeleri sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hakkında soruşturma açılmıştı.

nazillili-mudure-tepki-buyuyor-gorevden-alinmali-465134-863b19ca0ef845fe98db8d736254a882.jpeg

Kılıç’a bir tepki de Eğitim-İş Sendikası’ndan geldi. Sendikanın Nazilli Temsilcisi Abdullah İçöz, 23 Nisan’ın önemini vurguladığı açıklamasında milli mücadeleye dikkat çekti.

nazillili-mudure-tepki-buyuyor-gorevden-alinmali-465134-4ed5d253d9702ce32302a1d88840a9ab.jpg

“GÖREVDEN ALINMALI”

“Çocukların kendilerine armağan edilen bu bayramı çeşitli dans gösterileri ve etkinliklerle kutlamaları kadar doğal olan bir şey yoktur.” diyen İçöz, “23 Nisan’ın 104. yılında, gerici kafalarca yapılan, dans gösterilerini “köçekliğe” benzetme, Cumhuriyetimize ve aydınlanma devrimine karşı olan düşmanlıklarındandır. Bu açıklamayı sosyal medyasından paylaşan şahsın, Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı bir okulda idareci vasfında bulunması, Cumhuriyeti özümsemiş eğitim çalışanlarını rahatsız etmektedir. Adı geçen şahsın bir an önce görevden alınması gerekmektedir. Eğitim-İş Nazilli Temsilciliği olarak yetkilileri bu konuda görevlerini yapmaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.