Nazillili muhtardan örnek çalışma

Nazillili muhtardan örnek çalışma
 Muhabir
Nazilli Zafer Mahallesi Muhtarı Mustafa Certel, örnek bir çalışmaya imza atıyor. Certel, ihtiyaç sahibi mahalle sakini 6-12 yaş aralığındaki erkek çocuklarının saç kesimlerinin ücretsiz yapılacağını duyurdu.

Aydın'ın Nazilli ilçesine bağlı Zafer Mahallesi'nde muhtarlık yapan Mustafa Certel, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk çalışmalarıyla tüm ilçenin takdirini topluyor.

whatsapp-image-2024-04-23-at-18-48-50.jpeg

Mahallede durumu olmayan ailelere destek olmak amacıyla önemli bir proje başlatan Certel, mahallede yaşayan 6-12 yaş arasındaki erkek çocuklarının berber masraflarını gönüllü berberler tarafından karşılanacağını duyurdu.

whatsapp-image-2024-04-23-at-18-48-50-1.jpeg

Projesini sosyal medyada paylaşan Certel,

"Sevgili Komşularım, 'Halka hizmet, Hakk'a hizmettir.' sözüyle çıktığımız bu yolda mahallemizde yeni bir sosyal sorumluluk projesi ile huzurlarınızdayız. İhtiyaç sahibi komşularımızın 6-12 yaş aralığındaki erkek çocuklarının saç kesimlerini gönüllü berber kardeşlerimizin yapacağı bu projede, randevularınız için benimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz. Özel ve engelli çocuklarımızın saç kesimleri talep edilmesi halinde evlerinde yapılacaktır.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.