Nazillili taksiciden duyarlı davranış

Nazillili taksiciden duyarlı davranış
ABONE OL
Koronavirüs salgınının Türkiye’de görülmesinin ardından taksilerde dezenfekte çalışmalarını devam ediyor.

AYŞE AKTAŞ- Nazilli’de taksicilik yapan Sezer Aktaş da yolcularının sağlığını düşünerek aracını dezenfekte ettirdi ve “herkes kendi üzerine düşeni yapmalı” diye konuştu.

Nazilli’de vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfekte çalışmaları devam ederken taksici Sezer Aktaş, aracını dezenfekte ettirerek yolcuların daha güvenli ve sağlıkla yolculuk yapmaları önlem aldı. Müşterilerinin aracına gönül rahatlığıyla binebilmeleri ellerinden gelen tüm tedbirleri aldıklarını söyleyen Aktaş, ”Günlük yaşamda zaten araçlarımızın bakımı ve temizliğine özen gösteriyorduk. Ancak şu an içinde bulunduğumuz koronavirüs salgını nedeniyle tedbirleri artırmamız gerekiyor. Hepimiz üzerine düşen görevi yapmalıyız. Özellikle bizler her gün birçok vatandaşımızı araçlarımıza alıyoruz ve para alışverişlerinde bulunuyoruz. Bu biz taksicileri daha dikkatli olmaya yöneltiyor. Hem yolcularımızın sağlığı hem de kendi sağlığımız için tedbirleri artırmamız gerektiğiniz düşünüyorum. Bu yüzden araçlarımızı dezenfektanlar ile temizlettik. Amaç sağlıklı ve güvenli bir ortamda taşımacılık yapmak” diye konuştu.

Nazilli Otogar Taksicisi Aktaş, araçlarının sadece dezenfekte edilmesiyle kalmayıp bunun yanında müşteriler için araçlarının koltuk gözlerinde kolonya bulundurduklarını da sözlerine ekledi.

nazillili-taksiciden-duyarli-davranis-153886-0eaa9a341626be59f9271c4cef9518cd.jpegnazillili-taksiciden-duyarli-davranis-153886-4eb4cc440b55b090b677ee4b3c4dacbc.jpegnazillili-taksiciden-duyarli-davranis-153886-7f1db8d6d0360c0482c36075ffc7f5a9.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.