Nazillililere müjdeli haber geldi 

Nazillililere müjdeli haber geldi 
ABONE OL
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yatırımları kapsamında Aydın’ın Nazilli ilçesine yapılacak olan spor yatırımları ihalesi sonuçlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yatırımları kapsamında Nazilli’ye Go-Kart pisti, portatif tribün, çevre düzenlemesi, soyunma odası ve tenis kortu yapılacak.

Geçtiğimiz aylarda Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Aydın’a yapılacak olan yatırımların açıklanmasının ardından beklenen müjdeli haber geldi. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun talimatı doğrultusunda Nazilli Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan mevcut yüzme havuzunun bahçesine yapılacak olan spor yatırımları ihalesi sonuçlandı. Yapımları yaklaşık maliyeti 9 milyon TL olan spor yatırımları kapsamında kapalı yüzme havuzunun yanında bulunan bahçeye Go-Kart pisti, portatif tribün, çevre düzenlemesi, soyunma odası ve tenis kortu yapılacak. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, “Geçtiğimiz aylarda belirlenen spor yatırımları için beklediğimiz müjdeli haber geldi. Yaklaşık maliyeti 9 milyon TL olan yatırımlar kapsamında kapalı yüzme havuzunun bulunduğu alana Go-Kart pisti, portatif tribün, çevre düzenlemesi, soyunma odası ve tenis kortu yapılacaktır. Nazillimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

1cae1269-b6f0-48dc-8e3c-011150ddeb8b.jpgf3ada9c0-5b75-4ded-99c9-68a9b72b45bb.jpg50a08c6c-966c-498f-89f8-139ad430ee38.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.