Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol yenileme çalışmaları kapsamında eylül ayı çalışma programına Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan 6 sokağı dahil etti. Cumhuriyet Mahallesi’nde 228, 228/1, 187/1, 278, 290 ve 211 Sokak parke taşıyla kaplanacak.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından söz konusu 6 sokakta gerekli saha incelemeleri ve teknik ön hazırlıklar yapıldı. Kısa sürede başlaması planlanan çalışmaların belirlenen program doğrultusunda etaplar halinde tamamlanması planlanıyor.
Nazilli’nin yalnızca kent merkezinde değil, merkezden uzak mahallelerinde de ihtiyaç ve öncelik sırasına göre çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, ilçe genelindeki yol sorunlarının kalıcı şekilde çözülmesi için çalışmalarına devam edeceği ifade edildi.

Nazilli’nin 6 sokağı daha aynı anda yenileniyor

CHP Aydın sonunda sahaya indi: ‘Butlan’dan sonra varlığıyla yokluğu belli değildi!
CHP Aydın sonunda sahaya indi: ‘Butlan’dan sonra varlığıyla yokluğu belli değildi!
İçeriği Görüntüle

“82 Mahallemize Hizmet Götürmeye Devam Edeceğiz”

Çalışmaların ilçe genelinde hız kesmeden devam edeceğini ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, “Göreve geldiğimiz günden bu yana yollarımızın durumunu mahalle mahalle, sokak sokak değerlendiriyor; ihtiyaç ve öncelik sırasına göre çalışma programımızı oluşturuyoruz. Cumhuriyet Mahallemiz de yoğun kullanılan ve yol yenileme ihtiyacı bulunan bölgelerimizden biri. Eylül ayı programımız kapsamında 6 sokağımızı parke taşıyla yenileyeceğiz. Amacımız geçici çözümler üretmek değil, hemşehrilerimizin uzun yıllar güvenle ve konforla kullanabileceği yollar yapmak. Kent merkezinden en uzak mahallemize kadar 82 mahallemizin tamamına eşit hizmet anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: BELEDİYE BÜLTENİ