Nazilli'nin güzellikte yeni tercihi

Nazilli'nin güzellikte yeni tercihi
Nazilli’de hizmet veren Güleser Yıldırım Güzellik Merkezi, kullandığı son teknoloji ekipman ve uzman kadrosuyla Nazilli'nin güzelliğine güzellik katıyor.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde açtığı güzellik merkeziyle kısa sürede büyük bir kitleye ulaşan Güleser Yıldırım, Nazillili kadınların tercihi haline geldi.
Belediye Meydanı Ali Molla İş Hanı’nın 6’ncı katında hizmet veren Güleser Yıldırım Güzellik Salonu, son teknoloji cihazlar ve alanında uzman kadrosuyla müşterilerine kaliteli hizmet deneyimi yaşatıyor.

10 ay önce açılmasına rağmen, randevu listesi dolup taşan Güleser Yıldırım Beuty’de Nazilli’de olmayan en yüksek segment lazer epilasyon cihazları kullanılırken ulaşılabilir fiyat politikasıyla da cezbediyor.

whatsapp-image-2024-04-23-at-18-34-18.jpeg

4 MEVSİM GÜVENLİ EPİLASYON

Tüylerin kalıcı olarak azaltılmasında kullanılan bir teknoloji olan diode lazer sayesinde 4 mevsim güvenli epilasyon hizmeti verdiklerini kaydeden Güleser Yıldırım, “Farkımız 4 mevsim uygulanabiliyor olması. Yaz aylarında eskiden lazer epilasyon yapılamıyordu. Teknoloji geliştikçe güzellik sektöründe de aletler kendini yeniledi. Diode lazerin en son sürümünü kullanıyoruz. Hem buz başlıklı konforlu ve acısız hem de sarı, kızıl ve turuncu tüylerde etkili. Bu bizim en büyük farkımız. Nazilli’de bu konuda öncüyüz” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-04-23-at-18-34-18-1.jpeg

ULAŞILABİLİR FİYATLAR

Son teknoloji ürünlerle çok kısa seanslarda istenilen geri dönüşleri aldıklarını kaydeden Yıldırım, tercih edilme nedenlerinden birini de ulaşılabilir fiyat politikası olduğunu söyledi. Yıldırım, “Çoğu insanın asgari ücretle geçindiği Nazilli’de, kadınlar için güzellik ve bakım lüks olmamalı. Ulaşılabilir fiyatlarda olmalı. Bu açıdan fiyat politikamızı yüksek kalitemize rağmen ulaşılabilir seviyede tutuyoruz.” diye konuştu.

KİŞİYE ÖZEL ÇALIŞMALAR

Güleser Yıldırım Güzellik Merkezi, bölgesel incelme alanında da hizmet veriyor. Danışanın isteğiyle kişiye özel uygulamalar yaptıklarını kaydeden Yıldırım, “Bölgesel incelmede de çok güzel sonuçlar elde ediyoruz. Bölgesel incelmede 36 santimi gördük. Cihazlarımızla 25, 28 ve 36 santime kadar incelmeler elde ettik. Kişiye özel protokoller uyguluyoruz. Standart bakımlar yerine kişinin cildine özel çalışmalarla devamlılığı sağlıyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor.” dedi.

whatsapp-image-2024-04-23-at-18-34-17.jpeg

“HEDEFİMİZ ŞUBELEŞMEK”

Kaliteli hizmet ve ulaşılabilir fiyat politikasıyla kısa sürede büyüyen işletmenin sahibi Yıldırım, “Benim en büyük teşekkürüm, bize ilk günden güvenip artarak devam eden danışanlarıma. Kalite ve kurumsallığın yanında insanlar samimiyetle problemlerine çözüm bulduğunda mutlu oluyor. İşimin başındayım, alanında uzman 4 kişilik bir ekibimiz var. Hedefimiz şubeleşmek ve doğru kadroyla bu projemizi hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.