Nazilli’nin istikrarlı isimleri 

Nazilli’nin istikrarlı isimleri 
ABONE OL
Nazilli Belediyespor’da bu sezon ligde oynanan 15 maçın tamamına ilk 11’de başlayan Zekeriya Topayan, Sinan Akgöl, Polat Güren ve Aziz Kızılgün yakaladıkları istikrarla dikkat çekerken bin 300 dakikanın üzerinde sahada kaldılar. 

TÜRKER KOCAKAHYA- TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor’da ilk yarının tamamlanmasına kısa süre kala kadrodaki istikrarlı isimler dikkat çekiyor. Şampiyonluk parolasıyla zirve takibini sürdüren ve liderlik hesapları yapan Naz-Naz’da ilk yarıdaki 15 maçlık süreçte bazı oyuncular istikrarlı performanslarıyla ön plana çıktılar. Teknik Direktör Yavuz İncedal’ın kadro tercihlerinde sürekli yer alan oyunculardan Zekeriya Topayan, Sinan Akgöl, Polat Güren ve Aziz Kızılgün, oynanan 15 maçında tamamına ilk 11’de başlarken bin 300 dakikanın üzerinde sahada kalarak takıma da önemli katkı sundular. 

90 DAKİKALARI TAMAMLADILAR
Dört isimden deneyimli kaleci Zekeriya Topayan ile Sinan Akgöl, ilk 11’de başladıkları 15 maçın tamamında sahada kaldılar. Son düdüğe kadar mücadele eden iki oyuncu da lig maçlarında toplamda bin 350 dakika süre aldı. İstikrarlı isimler arasında bulunan Polat Güren ise, ilk 11’de çıktığı 15 maçtan sadece bir tanesinde oyundan alınırken bin 312 dakika top koşturdu. 15 maçlık ilk 11 performansında 3 kez yerini takım arkadaşına devreden Aziz Kızılgün ise bin 309 dakika süre alarak ön plana çıktı. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.