Nazilli'nin yeni yıldızları Fizy'de destek bekliyor

Nazilli'nin yeni yıldızları Fizy'de destek bekliyor
ABONE OL
Türkiye’nin en büyük gençlik organizasyonu “Fizy 22. Liselerarası Müzik Yarışması”na Nazilli'den iki lise katıldı.

(SİMGE ATA) En yüksek oyu alan 2 lisenin finale kalacağı organizasyonda başarı elde etmek isteyen Nazillili öğrenciler, vatandaşlardan oy bekliyor.
Play Store ve App Store destekli müzik uygulaması Fizy'nin düzenlediği 22. Liseler Arası Müzik Yarışmasına Nazilli'den 2 lise katıldı. İzmir'de gerçekleştirilen ön eleme etaplarından başarıyla dönen Nazilli Fen Lisesi ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi finale kalmak için mücadele ediyor.
İzmir Arena’da sahneye çıkan 21 ilden 228 lise muhteşem performansıyla göz kamaştırırken Nazilli'yi 2 lise temsil etti. Nazillili lise öğrencileri şimdi 27 Nisan'daki büyük finale kalmak için videolarının oylanmasını bekliyor.

FEN LİSESİ 'DÖNMEN LAZIM'LA KATILDI
Türkiye’nin dört bir yanından gelen liseli müzisyenlerle kıyasıya rekabet eden Nazilli Fen Lisesi yarışmaya söz-müziği Haluk Levent'e ait olan 'Dönmen Lazım' parçasıyla katıldı. Bekir Berkay Aydın'ın solist ve elektroda yer aldığı yarışta; Berat Altun bas gitarda, Ali Efe Arlı ikinci elektroda, Hatice Betül Ünlü klavyede, Ata Karakaya kemanda ve Cenk Kerem Cengiz bateride yer aldı. Profesyonel sahnede, tüm yeteneklerini ortaya koyan öğrenciler yarışmaya Fen Lisesi Müzik Öğretmeni Zuhal Dilbaz'ın gözetiminde hazırlandı.

MEHMET AKİF ERSOY YABANCI PARÇA TERCİH ETTİ
Eleme Heyecanına Nazilli'den katılan bir diğer okul da Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi oldu. Beş kişilik müzik grubuyla katılan lise, maNga adlı müzik grubunun We Could Be The Same parçasını seslendirdi. Grubun solistliğini yapan Hakan Özyapı aynı zamanda bas gitarıyla katkıda bulundu. Elektro gitarda Yasin Gedik, klasik gitarda Tibet Erdoğan, bateride Mustafa Kerem Toykar, klavyede Ayberk Alim Kabakcı'nın yer aldığı grubu, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müzik öğretmenleri Zeynep Çevik ile Mehmet Ali Türk hazırladı.

Türkiye'nin dört bir yanından toplam 228 lisenin katıldığı Fizy 22. Liselerarası Müzik Yarışması'nda Nazilli'yi temsil eden her iki lise de şimdi vatandaştan destek bekliyor. Nazilli Fen Lisesi ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesini desteklemek isteyenlerin Fizy mobil uygulamasını indirerek oy verme işlemi gerçekleştirmesi yeterli oluyor. 
Öte yandan müzik tutkunu gençleri profesyonel sahnede ağırlayan ve hayallerini gerçekleştiren yarışmanın büyük finalinin 27 Nisan’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşeceği belirtildi. 

nazillinin-yeni-yildizlari-fizyde-destek-bekliyor-100969-7b430846a5732800908ff2b735607c16.jpgnazillinin-yeni-yildizlari-fizyde-destek-bekliyor-100969-95f54bbeda186ec67c7c75cec8db8782.jpgnazillinin-yeni-yildizlari-fizyde-destek-bekliyor-100969-fc16db44eb4e4cbdd363fd1fa3a73843.jpgnazillinin-yeni-yildizlari-fizyde-destek-bekliyor-100969-fe9b08c8f4140af644dc517fd2e14b3c.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.