NDH'de çocuk psikiyatristi bölümü açıldı

NDH'de çocuk psikiyatristi bölümü açıldı
ABONE OL
Nazilli Devlet Hastanesi’ne(NDH) atanan Çocuk Psikiyatrisi Uzm.Dr. Berna Gündüz Çıtır, görevine başladı. Çıtır, hasta kabulüne başlarken, hasta yakınları durumu memnuniyetle karşıladı. 

Nazilli’de uzun yıllardır beklenen Çocuk Psikiyatrisi bölümüne uzman doktor atandı. Çocuk Psikiyatrisi Uzm.Dr. Berna Gündüz Çıtır, Çocuk Psikiyatrisi branşında Tokat ilinde Tokat Dr. Cevdet Aykan Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Hastanesi kurumunda görev yapmakta iken Nazilli Devlet Hastanesine atanarak hasta kabulüne başladı.

BERNA GÜNDÜZ ÇITIR KİMDİR?
Uzm. Dr. Berna Gündüz Çıtır 2011 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2019 yılında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesinde Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları branşında ihtisasını tamamladı. Uzm. Dr. Berna Gündüz Çıtır, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı olarak Tokat Merkez ilçesinde Tokat Dr. Cevdet Aykan Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi isimli sağlık kuruluşunda göreve başladı. Tokat’ta görev yaptığı sırada Nazilli Devlet Hastanesi’ne atandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.