NTO üyelerine kredi müjdesi

NTO üyelerine kredi müjdesi
ABONE OL
Nazilli Ticaret Odası, kayıtlı üyelerine 36 aya kadar vade yapılabilecekleri kredi imkanı verilecek.

AYŞE AKTAŞ - Nazilli Ticaret Odası (NTO) kayıtlı üyelerinin faydalanabileceği Şekerbank kredisi için çalışmaları tamamlayarak protokol imzaladı. Şekerbank T.A.Ş. adına şube müdürü İbrahim Çağrı Aydın ile NTO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan'ın imzaladığı protokol yürürlüğe girdi.

‘TÜM İŞLETME SAHİPLERİNİN YARARLANMASINI DİLİYORUM’
Kredi taksitlerinin ödeme şekli üyelerin tercihlerine göre yapılacağını ve ihtiyaç olması durumunda tahsis edilmiş limitler dahilinde borçlu cari hesap, spot, iskonto kredileri de kullanılabileceğini açıklayan Şube Müdürü İbrahim Çağrı Aydın, ”Şekerbank T.A.Ş olarak bu bölgede tacir ve esnafımıza hizmet veren en eski bankalardan biri olmanın gururunu yaşıyoruz. Yaklaşık bir yıldan beri süregelen Kovid-19 salgın hastalığı tüm işletmelerimizi olumsuz etkilemiştir. Bu sıkıntı günlerde bankanın finans kaynaklarından NTO üyelerinin faydalanması için gayret göstereceğiz. Şekerbank olarak, NTO üyelerinin kredi taleplerine cevap verebilmek ve onların finans yapılarına destek olmak arzusundayız. NTO ile işbirliğimizin devam etmesini ve ayrıca krediden ihtiyacı olan tüm işletme sahiplerinin yararlanmasını diliyorum” dedi.

‘KREDİ LİMİTİNİ ÜYENİN FİNANSAL YAPISI BELİRLEYECEK’
Pandemi sürecinin getirdiği finansal sıkıntıları hafifletmek, üyelerinin ödeme gücünü artırabilmek için kredi protokolünü imzaladıklarını söyleyen Başkan Arslan, ”İçinde bulunduğumuz zor süreçte desteğe en fazla ihtiyacı olduğuna inandığımız işletmelerin faydalanması için hazırlanan bu kredi paketinin ülke ekonomisine katma değer olarak döneceğine inanıyorum. Üyelerimiz, aylık eşit taksit ödemeli, 3 ay ödemesiz veya 3 ayda bir taksit ödemeli ticari kredi kullanabilecekler. Bu seçenekleri kendileri belirleyecek. Limit sınırlaması olmayan bir kredi için anlaşmış bulunuyoruz. Kredinin limitini üyenin finansal yapısı belirleyecek. Nazilli Ticaret Odası olarak üyelerimizi önemli bir finans kaynağı ile buluşturacak olmanın sevincini yaşıyoruz. Bu vesileyle Şekerbank T.A.Ş yetkililerine üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.