NTO'da ödül töreni düzenlendi

NTO'da ödül töreni düzenlendi
ABONE OL
​​​​​​​Nazilli Ticaret Odası tarafından KOSGEB Girişimcilik Belge, MEYBEM Sertifika ve RAYİÇ fiyat tespitine gidilen üyelere yönelik tören düzenlendi.

AYŞE AKTAŞ- Nazilli Ticaret Odası tarafından KOSGEB Girişimcilik Belge, MEYBEM Sertifika ve RAYİÇ fiyat tespitine gidilen üyelere yönelik düzenlenen törende ödüller verildi. Nazilli Ticaret Odası Konferans Salonunda Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan ve Oda Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler'in ev sahipliğinde düzenlenen törene Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, KOSGEB İl Müdürü Sadullah Dülger, Nazilli İŞKUR Şube Müdürü Yakup Ergenlik çok sayıda protokol ve davetli katıldı.

Törende konuşma yapan Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, 2019’un ekonomik anlamda sıkıntıların yaşandığı zor bir yıl olduğunu ifade ederek “Tüm bu olumsuzluklara rağmen Merkez Bankasının öncülüğünde faizlerin düşmesi, bizleri umutlandırmaktadır. Geçtiğimiz hafta Sayın Cumhurbaşkanımızın açılışını yaptığı Türkiye’nin otomobili tanıtım törenine katıldım. Gebze’de yapılan törende birlik ve beraberlik ile hareket ettiğimiz takdirde başaramayacağımız bir şeyin olmadığını idrak ettim. Tanıtımı yapılan araçlar bizleri duygulandırdı, özgüvenimizi yükseltti. Herkes üzerine düşeni yaptığında sıkıntılı dönemlerden geçmenin daha kolay olacağını ve böyle dönemlerde dayanışmayı daha da artırılacağını düşünüyorum. Nazilli Ticaret Odası olarak bölgenin hak ettiği gelir düzeyine ulaşması için gayret gösteriyoruz. Kalkınmamızın tek çaresi olarak önce üretim daha sonrada ihracat olduğunu bir kez daha ifade etmek isterim. Kaybedecek bir dakikamız bile bulunmamaktadır. Nazilli sadece tarım ve ziraat ile değil mutlak suretle tüm kurum ve kuruluşlar olarak işbirliği içerisinde sürdürülebilinir yatırım ve ihracat hareketi başlatmalıyız. KOSGEB girişimcilik sertifikası alacak arkadaşlara sesleniyorum; öncelikle başarılı olacağınızı inandığınız ve sevdiğiniz işi yapmaya çalışın. Eğer şartlar buna izin vermiyorsa o zaman daha önce yapılmayanı yapmaya gayret gösterin ve iyi olun” diye konuştu.

Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan yaptığı konuşmanın ardından törene katılanlara ve girişimcilere ödülleri verildi. Protokol üyeleri girişimciler tarafından açılan stantları gezerek bilgi aldı.

nato-sertifika-ve-odul-toreni-duzenledi-143039-2b22478077ade4710916ddcf925c8291.jpgnato-sertifika-ve-odul-toreni-duzenledi-143039-5abf3bba9deab67cea51eb1ffee2f1d2.jpgnato-sertifika-ve-odul-toreni-duzenledi-143039-ba1a235e009cd9dd611c41afe8632070.jpgnato-sertifika-ve-odul-toreni-duzenledi-143039-ddb1f43160f3faaa290a002f8527f0ac.jpg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.