O belediye yeni personeller alacak

O belediye yeni personeller alacak
 Muhabir
Nazilli Belediyesi'nin şirketi olan Nazbel Ulaştırma Su İnşaat Hizmetleri İşletme Sanayi ve Ticaret A.Ş, bünyesinde çalıştırmak üzere 3 personel alımı yapacağını duyurdu.

İŞKUR’un sitesinde yer alan ilana göre, Nazbel Ulaştırma Su İnş. Hiz. İşl. San. ve Tic. A.Ş, 3 personeli istihdam edeceğini açıkladı. İlana göre, alınacak personeller makam şoförü, beden işçisi ve aşçı olarak çalıştırılacak. Alınacak personellerin daimi olarak istihdam edileceği belirtilirken son başvuru tarihi ise 9 Mayıs olarak bildirildi. Başvuru adresi Yeni Mahalle Hürriyet Caddesi No: 180 Nazilli-Aydın olarak aktarıldı.

ARANAN ŞARTLAR NELER?
Başvuruda bulunacak adaylarda, “TC Cumhuriyeti vatandaşı olmak, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanunu 53. maddede belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten islenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevini kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak, 4857 sayılı İs Kanunu'nun 30’uncu maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak Nazilli’de ikamet ediyor olmak. Makam şoförü için, en az lise mezunu olmak, daha önce makam şoförü olarak görev yapmış olmak (SGK kayıtları ile ispatlanabilir olmak), SRC 2 ve psikoteknik belgesine sahip olmak, defansif ve ileri sürüş teknikleri eğitimi almış olmak. Beden işçisi için, arazide çalışmasına engel olmamak, en az ilkokul mezunu olmak. Aşçılık için, aşçılık belgesine sahip olmak, askerliğini yapmış olmak, en az 2 yıl deneyimi olmak, en az lise mezunu olmak” şartları aranıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.